Hirdetés
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Morpheus
üzenetére
Látod, ha kicsit pontsabban fogalmazol, akkor máris könnyebb.
Szóval honnan tudná itt bárki, hogy a D3 menni fog-e? Egyébként szerintem nem.Ha felhackeled valahogy, feltétlen írd meg
Én most szívtam a World of Tanks-sel, természetesen nem ment (mondjuk a WineHQ-n az van, hogy megy, de én béna voltam
)
A Wine-nak megadhatók meghajtók. Tehát ha behúzod a lemezt egy könyvtárba, akkor a Wine tudja azt meghajtóként látni.
(Wine menüpont az aktuális rendszereden - Wine beállítása - meghajtók fül.)Az itthoni segítőkészség néha megérne egy misét, az biztos, engem is kb. innen nem dobtak ki pár kérdés után

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest