Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hogyan tudom egy file utolsó 15000000byte-ját kivágni? egy letöltést sikerült úgy ráindítanom egy már meglevő file-ra, hogy nem folytatta, hanem hozzáfűzte. mégegszer nem tudom leszedni, úgyhogy az sajna nem opció.
sipi: a kiegészítésként adott hátlapon lesz a 4 jack aljzat és/vagy egyéb kimenet.én be se szereltem, mert 2.0-nál többet nem tudok, és egyelőre nem is akarok kihasználni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android játékok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Micro Four Thirds
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest