Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hogyan tudom egy file utolsó 15000000byte-ját kivágni? egy letöltést sikerült úgy ráindítanom egy már meglevő file-ra, hogy nem folytatta, hanem hozzáfűzte. mégegszer nem tudom leszedni, úgyhogy az sajna nem opció.
sipi: a kiegészítésként adott hátlapon lesz a 4 jack aljzat és/vagy egyéb kimenet.én be se szereltem, mert 2.0-nál többet nem tudok, és egyelőre nem is akarok kihasználni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi