- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Kis gondom lenne. Adott egy Windows host és virtualbox alatt egy ubuntu 10.04 guest, bár az a tény hogy vbox alatt van nem annyira lényeges.
Openwrt-hez akarok csomagot fordítani rajta, viszont gondjaim vannak méghozzá azt, hogy drasztikusan fogy a helyem. 8 GB-al kezdtem (szabad hely), majd egyszer a fordító kiírta h baj van, mondom mi, erre nincs hely. Fogtam magam és adtam neki még 8GB-ot, majd megint elkezdtem forgatni. Erre megint ugyan az, ami nagyon érdekes, hogy az "svn" fájlok a ~/Openwrt alatt vannak melyek mérete csak 3 GB és nem tudom mi ette meg a többit. Csináltam lomtalanítást, de azt írta semmi baj sincs a rendszerrel. Nem tudom hol van a szabad helyem. Kínomban most adtam neki 60 GB-ot remélem már elég lesz neki, aki tud valami okosat az ossza meg velem, legyen oly kedves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Battlefield 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Premier előzetesen az Echoes of the End
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest