Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Házimozi belépő szinten
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Kis gondom lenne. Adott egy Windows host és virtualbox alatt egy ubuntu 10.04 guest, bár az a tény hogy vbox alatt van nem annyira lényeges.
Openwrt-hez akarok csomagot fordítani rajta, viszont gondjaim vannak méghozzá azt, hogy drasztikusan fogy a helyem. 8 GB-al kezdtem (szabad hely), majd egyszer a fordító kiírta h baj van, mondom mi, erre nincs hely. Fogtam magam és adtam neki még 8GB-ot, majd megint elkezdtem forgatni. Erre megint ugyan az, ami nagyon érdekes, hogy az "svn" fájlok a ~/Openwrt alatt vannak melyek mérete csak 3 GB és nem tudom mi ette meg a többit. Csináltam lomtalanítást, de azt írta semmi baj sincs a rendszerrel. Nem tudom hol van a szabad helyem. Kínomban most adtam neki 60 GB-ot remélem már elég lesz neki, aki tud valami okosat az ossza meg velem, legyen oly kedves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen videókártyát?
- Whisky topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest