Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- SSD kibeszélő
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
DanielK #33138 üzenetére
Köszi neked is!
162EUR-ert tudok németből hozni G29-et, igaz a H váltó ott drágább mint itthon. Osszessegeben 6xe Ft-ért akkor lehet bevallom. Momo után biztos felüdülés n)
Kézifék jó! Wrc-ben úgyis kormanykapcsolót használom.
Viszont az az alis kézifék megmozgatta a fantáziám
-
dknight
tag
válasz
DanielK #31939 üzenetére
Tudom, oké, de vezetés közben én is inkább a gép hangja és nem más jelzés alapján döntök a váltásról. Biztos valakinek hasznos, de nálam nem szempont, inkább idegesítenek a villódzó fények, főleg besötétített helységben. Kinézetre nekem jobban bejön a g920, a g29 kicsit "bazáribb". Az tény, hogy a g27 kinézete a legletisztultabb a 3 közül a fém csiszolt küllőivel, ha lehetne kapni újonnan valszeg azt venném. De sajna már nincs.
-
frelife
aktív tag
válasz
DanielK #31846 üzenetére
Ritka szar vokt a 7. Nekem hatalmas csalódás vokt vezethetőség terén. Mentség~re kegyen mondva xboxon van meg és probáltam fanatecel azon. Pc-verzio lehet jobb lett. A Dirt rally is t{k más volt mind a két gépen. Remélem azt is hogy minden évben kiadnak ez verziot bem megy a játék rovására jobban.
-
koanla
aktív tag
válasz
DanielK #31812 üzenetére
Ez egy mesterséges effekt, Danecay kolléga leírta, mit csinál. A gond vele az, hogy a valóságban a futómű utánfutása oldja meg ezt a középre húzást, aminek pedig az épp használt szoftból kell jönnie. Vagy nem jönnie, ha elveszti a tapadást a futómű. Kvázi ebből érzed, ha már csúszik az autó. És mivel más visszajelzésünk nincs az FFB-n kívül (általában átlagos rigek nem adnak vissza g-erőket), ezért igen fontos, hogy mi jön vissza a szoftból a kormányon át, hiszen csak arra támaszkodhatunk.
Épp ezért az szokott lenni a javaslat, hogy ezt tűzzel-vassal, hiszen pont az FFB egyik lényegét fedi el a mesterséges mivolta. Ha gondolod, olvasd el az összefoglalós írást, abban ez szépen le van írva, többet megtudsz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest