- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyozo
aktív tag
F1 2018-at játssza valaki G920-al?
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
nyozo
aktív tag
Assetto Corsa-ban miért nem működik játékon belül a fék illetve a H váltó? Menüben működik, fokozatok is be vannak állítva
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
nyozo
aktív tag
válasz h_benjamin #31951 üzenetére
Ma jött meg amúgy Én azért 72-3 kg vagyok, de szőnyeg + gurulós szék nálam is játszik
[ Szerkesztve ]
-
nyozo
aktív tag
Azt tudom, hogy azért van de hát ez már túl erős.. kiszedni és se szeretném de kb kitámasztom magam akkor tudom csak ennyire benyomni, Forza Horizon 4-el játszottam aztán kb gurul tovább a kocsi.
-
nyozo
aktív tag
Üdv! G920 fék pedáljára van valami megoldás? Annyira erős a rúgo, hogy hiába nyomom kb félig tudom csak lenyomni...
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Project Cars + DFGT kombóhoz valaki tudna egy jó beállítást mondani?
-
nyozo
aktív tag
válasz ---Lasali--- #18499 üzenetére
Jó lenne ha csak annyi lenne! de ha a gázt nyomom akkor pörög a motor, de nem indul el, és ha a féket meg a gázt egyszerre nyomom akkor megy előre a busz...
-
nyozo
aktív tag
válasz ---Lasali--- #18497 üzenetére
Az meg volt, de hiába nyomom a gázt nem megy előre a busz, de a kormány az működik.
-
nyozo
aktív tag
Üdv! OMSI 2-ben segítene nekem valaki beállítani a DFGT-t mert akár hogy állítgatom nem sikerül beállítani!
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Assetto Corsa + DFGT kombóhoz tudna valaki valami jó beállítást mondani (FFB beállításokra gondolok)
-
nyozo
aktív tag
válasz ---Lasali--- #18422 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
nyozo
aktív tag
DFGT-nél meg úgy általánosságban, tápot konnektorból ajánlott kihúzni ha nincs használatban?
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Olvasgattam hogy DFGT-hez ajánlják hogy a fékpedálhoz szerkesszünk be egy squash labdát. Tudna valaki linkelni nekem olyan oldalt ahonnan megtudom hogy pontosan milyen squash labdát kéne beszerezzek?
-
nyozo
aktív tag
válasz VegyesTamás #18293 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors választ! akkor megpróbálok jó árban halászni egy DFGT-t!
Ööö ezt a force ex-ből való kuplung csinálást nem értem
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Segítségeteket szeretném kérni, leszeretném váltani a régi Logitech Formula Force EX kormányomat egy újabbra, amit nézegettem az vagy a Logitech Driving Force GT vagy a Trustmaster RGT Clutch FFB (utóbbi azért lenne jobb, mert van kuplung is, de viszont csak 270°-ban fordul el.) Vélemények?
-
nyozo
aktív tag
erről a kormányról kinek mi a véleménye?
Logitech
Formula Vibration Feedback Wheel[ Szerkesztve ]
-
nyozo
aktív tag
köszönöm a választ! és ez a kormány jobb vagy rosszabb? http://www.argep.hu/product_376305.html
jaah meg billentyűzetnél meg ennél a gamepad-nál azért jobb élményt nyújt az a kormány nem?
http://www.arukereso.hu/jatekvezerlo-c3891/genius/maxfire-grandias-turbo-31610064100-p35885392/[ Szerkesztve ]
-
nyozo
aktív tag
Üdv! szeretném kérdezni hogy ez a kormány szerintetek milyen? http://hardverapro.hu/apro/noname_kormany_pedal_sebvalto_elado/hsz_1-50.html
nem vagyok egy profi szimulátoros nekem csak egy egyszerű kormány kellene dirt2/3 shift1/2-hőzEgy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program
- MIUI / HyperOS topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...