Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBeee
tag
válasz Rudi500 #71558 üzenetére
Igazán nincs mit. Ha ezt választod figyelj arra, hogy több dobozt visz ki a futár, nem pedig egyet. A FedEx email alapján látni fogod a csomagok számát.
Összeszerelésnél pedig figyelj a csavarok hossz méretére, én egyet benéztem és hosszabbat kezdtem el betekerni, ami eredményeképpen át tekertem a T-nut-on és hozzá szorítottam rig belső profiljának falához. Na az nyomot is hagyott benne. -
TeeBeee
tag
válasz Rudi500 #71547 üzenetére
Szia,
Kb 2 hete vettem, ahogy elkezdődött a Black Friday akciójuk. Nekem ez az első alu rigem, de azt biztosan tudom mondani, hogy brutálisan stabil. Ha mozgást akarsz kicsikarni a függőleges oszlopán akkor látni fogod, hogy az egész riget mozgatod egybe a földön. Ha beülsz az ülésedbe és megfogod a wheel plate-et akárhogy, akármerre cibálod bizony meg se fog moccan. Egészen elképesztő a stabilitás. Én is ez és treq között vacilláltam, de a függőleges kormánytartó oszlop ennél egy erősebb megoldással csatlakozik az alsó vízszintes profilhoz (az oldalára fut 2 dupla 90 fokos csatlakozóval, hab a tortán, hogy a szimpla egyes csatlakozóból van 2 pót darab a szettben, ha valami baj lenne, és így azokat én még belülre beszereltem). [kép] [kép]
Illetve itt nem kell plusz pénzt fizetni a side arm-ért. Egyébként az az egy ami mivel nem csatlakozik vissza hátul az alsó profilhoz ezért némi, pár mm oldalirányú mozgást elő tudtam hozni benne. Kérdés hogy egy szeki váltó használatánál ez mennyire jelentkezne.
A pedal plate vagy 10 kg, szerintem jobb, mint a profilos megoldás, mert így nem kell a pedálhoz külön pihenőt venned. Az összes ismert pedált fogadja, honlapon felsorolva. A hozzá tartozó 3 monitoros tartót még nem szereltem rá, mert még ez csak a projektem első állomása. A simagic alpha mini + gt neo és VNM lite pedál trióm még úton. Számítógép és 3 monitor meg csak jövőre lesz...hát na a büdzsé az büdzsé.
Visszatérve a righez azt gondolom, hogy 80-as profil felé a motion szimulátort kell csak tervezni. Ki*aszott nehéz a cucc, több mit 50 kiló volt a monitor mounttal együtt. Ami még tetszik benne, hogy a fekete réteg meglepően ellenálló rajta, nyilván óvatosnak kell lenni, de sérülékenyebbre számítottam. A szállítás gond nélkül ment, összesen 6 csomagot kaptam, mindegyiken egyértelműen megjelölve, hogy a rig melyik része. A szállítási költség az horror volt, printscreent csatolok: [kép]
Tehát összegezve azt tudom mondani, hogy nagyon állat.
Ha kérdésed van szívesen válaszolok. -
shteer
titán
314€ + szállitás magyar áfával, de még így is jó lenne
viszont szólj ha neked enged rendelni hazai címre, ezt írja a chekout:
Shipping not availableYour order cannot be shipped to the selected address. Review your address to ensure it's correct and try again, or select a different address.
szerintem jónak tűnik..
-
Fehercsoki
aktív tag
Ránézésre nem rossz, mondjuk talán megérné egy olyan riget venni, ahol a pedáltartó is alu profil, pl. ezek még jók: Treq (One vagy One Basic), SimXPro, AluXProfile. Elvileg a Simhome-nál elérhető lesz majd a Trak Racer, bár ha most kell, akkor talán nem opció, de meg lehet őket kérdezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat