-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz secular #19118 üzenetére
ezek egyik se FFB-s, max vibrás (rezgőmotor van bennük, ellenállást a gumiszalag vált max ki)
ebben az árkategóriában használt momo lehet realitás, nézz egyet itt a hardveraprón
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
RaGi91
senior tag
válasz secular #19118 üzenetére
Sziasztok!
Kormány vásárláson gondolkozom.
40k-t szánok rá, nem akarok átesni a ló túloldalára. Igényeim nem túl nagyok, mivel csak egy nagyon valamilyen FFB-es kormány van viszonyítási alapként, amit haveromnál nyúztunk pár órát még vagy 7 éve.Mindig is akartam egyet magamnak, csak időközben felnőttem
Gyerekkori álmom és most úgy néz ki meg tudom valósítani.A Logitech DFGT-t néztem, jó darabnak tűnik. Nem tudom van-e jobb vétel ebbe a kategórába.
Úgy vagyok vele, hogyha már beruházok, akkor legyen új és tartós. Használtan is vehetnék, de itt sok a rizikófaktor, sok minden elromolhat benne, garanciáztatással (vagy esetlek scammelés miatt), nem akarok szenvedni, csak élvezni szeretném.Mit ajánlotok? 40k-ig best buy most.
Köszi előre is.
-
wolf033
senior tag
válasz secular #19102 üzenetére
Ebből a listából Én 1-et vennék csak meg az pedig a utolsó. Logitech Driving Force GT. Az a legjobb ezek közül és 20-at simán megér. Ha mégsem jönne be akkor akár kicsit drágábban is bármikor el tudod adni. 20-25-ért mennek ezek a kormányok. Ha esetleg 15-ért meg tudnád venni az nagyon ár alatt lenne.
-
arty
veterán
válasz secular #16971 üzenetére
normális rögzítés <> tapadókorong
20 alatt használtat lehet: logitech momo, logitech dfp
ha 25 is beleférhet, akkor használt dfgt (új ára most bizonyos MM-ekben 35k, két év garival)speedlink, genius, hama, egyéb "noname": felejtős (rossz driver, megbízhatatlanság, 0 support)
thrustmaster bizonyos modelljei, logitech majd minden modellje, fanatec majd minden modellje ajánlható, csak sajnos ezek árban nem jók neked ... (max használtan)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest