-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz
superecneB #17768 üzenetére
Jelenleg szimulátorozáshoz továbbra is a Logitech DFGT a Best Buy a piacon, akár újonnan, akár használtan. Precíz, pontos, 28 centi átmérőjű 900 fokot forduló volán, emellett strapabíró, megbízható konstrukció... komoly szimulátorozáshoz ebben az árkategóriában nem érdemes mást választani. Használtan is viszonylag bátran lehet venni, nehéz leharcolni... persze nem lehetelten...
-
fagy53
nagyúr
válasz
superecneB #5071 üzenetére
Elég keményen járnak a DFGT-n a váltógombok, így nem lesz könnyű a barkácsolás! Szerintem is inkább szokni kellene az eredetit, ill az rFactorhoz szerintem jobban illik a botváltó használata. Az F1-et azért írtam, mert a Formula versenyautókhoz meg a botváltó nem megy, legalább is nekem egy hülye érzésem van, ha egy ilyen szivart botváltóval kell dirigálnom.
-
neilszab
őstag
válasz
superecneB #5071 üzenetére
Persze, rá lehet kis házi barkáccsal... bár sztem felesleges, elég jól kézre áll
-
neilszab
őstag
válasz
superecneB #5068 üzenetére
Hali,
Mindkettő nagyon minőségi és strapabíró konstrukció, a DFGT a DFP továbbfejlesztett, feljavított változata, érdemes azt választani. A pedál is korrekt, de semmi extra... a Squash labda trükkel viszont elég jól feldobható.
A pillangó váltó illetve váltó pöcök kérdés egyén függő, nekem a DFP-em jobban bejött a pöcök, mint most a G25-ömön a nagy lapátfül..
-
fagy53
nagyúr
válasz
superecneB #5068 üzenetére
DFGT, a fülekhez képest rosszabb, de annak aki használja könnyen megszokható, F1-hez kell, gondolom. A pedálok szerintem jól eltaláltak, keményebb a fék és jól adagolható mindkettő. Nagyon egyénfüggő, függ a lábmérettől, megszokástól. Nem zajosak és jól tapad az egész egység a padlón vagy szőnyegen.
-
-Mike-
addikt
válasz
superecneB #4585 üzenetére
FFB offal nem szabadna hogy legyen ereje a kormánynak. Játékon belül mindenhol off?
-
kennystyle
aktív tag
válasz
superecneB #4589 üzenetére
én nem használok FFB-t, GTR2-vel játszok és abban szerintem nincs elég jól megírva, sokszor olyan helyen kéne kormányozni már az FFB miatt ahol igazából még nem kéne, persze meg lehet szokni, "beletanulni" ugyanúgy a pályába mint ahogy egyébként minden mást megtanulsz a pályán a futam előtt, de engem zavar, feleslegesnek érzem.
-
kennystyle
aktív tag
válasz
superecneB #4587 üzenetére
hát a momo az ilyen hangos, de a g25 se sokkal halkabb pl...
az meg hogy középen erősen fogja az nem baj szerintem, mert ha temposan mész egy egyenesbe akkor egy kis lötyögés nem éppen szerencsés
nekem pl. érzetre a g25 nem elég erős középen, lötyög picit és ez zavar
szerintem a 270fokos elfordulás miatt csinálták keményebbre a momot alapból -
kennystyle
aktív tag
válasz
superecneB #4585 üzenetére
gyúrni kell
szerintem nem lehet lágyítani, a profilerben emlékeim szerint csak force feedback játékok esetén lehet állítani a "középre állítási erőt", de mindenesetre ha lehet állítani akkor fix hogy csak a profilerben... ha ott nem találsz erre semmit akkor nem -
Kvazár
őstag
válasz
superecneB #4574 üzenetére
Elméletileg megy USB-ről is, de akkor nincs FFB.
Legalább is az esetek nagy többségében így van.Üdv.
-
endrodiz
tag
válasz
superecneB #4569 üzenetére
USB lenne
......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest