-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Igen, közben olvasgattam és azt írják sokan, hogy minél nagyobb kormány, annál valószínűbb, hogy rattle lesz a csavar nélkül. Mondjuk nem ültem az állvány előtt, csak mellettem volt, bedugtam firmwaret upgradelni és nyomtam egy FFB tesztet, szabályosan megijedtem a hangjától.
De beleraktam a csavart és jobb lett, lehet csak az állványt rázta, mert a kerék se volt lefékezve.
Egyelőre úgyis 1 perec van, meglátjuk majd game közben milyen. Az anyaghasználat űrkategória a T300 alap perec után (az ár is persze), de ez a QR elég xar. Kiváncsi leszek mit művelnek QR2 címszóval majd (és milyen áron).
Új hozzászólás Aktív témák
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest