Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RAiN91
őstag
Sziasztok. Létezik valami megoldás, hagyományos kormányt nem tudok használni, mert kicsi a lakás, és nincs szabad asztal és monitor? Xbox kontrollerrel próbáltam autó szimultort, de túl rövid úton jár, és nem lehet pontosan menni. Vam esetleg valami mini kormány, amit nem kell asztalra rögzíteni? Vagy egyéb megoldás?
-
Csokilaci
csendes tag
válasz
Bandit21 #50082 üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Most eszembe jutott, hogy valami tisztító-sprével fújtam be elrakás előtt. Talán monitortisztító folyadék volt. (Hama TV tisztító spray)
Ha szappanos vízzel áttörlöm és nem szűnik meg, akkor bevonom valamivel, ahogy itt többen is javasoltátok. -
Joshi
titán
válasz
tome0001 #50083 üzenetére
Az elődről van itt egy videó 2020-ból.
Ezt az újat amúgy hol lehet megvenni? Gondolom ez az új már nem egy Diy perec, hanem a Thrustmaster által véglegesített consumer termék? Vagy most hogy?
-
tome0001
Topikgazda
Új Thrustmaster Ferrari 488 GT3 replica perec: [link]
-
bnorci71
addikt
-
Csokilaci
csendes tag
Sziasztok!
Biztos van közületek, akinek már van tapasztalata a következő problémával kapcsolatban.
Újra elővettem a szekrényben hosszasan tárolt DFGT kormányom (nem mai darab) és azt tapasztaltam, hogy a kormánykerék gumírozott része átkozottul ragad. Mikor elraktam szépen eltörölgettem. Most ez vagy az öregedés miatt van, vagy a szer miatt amivel letöröltem, de így nem maradhat! Kellene valami tuti módszer amivel ezt a ragadósságot meg lehetne szüntetni. Direkt nem álltam neki semmilyen kísérletezgetésnek arra számítva, hogy itt kapok egy jó megoldást. Köszönöm a figyelmet! -
Laby
őstag
-
bnorci71
addikt
válasz
JulesTS #50043 üzenetére
köszi.
Annyit most nem szánnék VGA-ra, egyenlőre úgy is csak 1 monitor lesz aztán mint f3rdzs0 írja lehet a 3 helyett egy 21:9 vagy a 32:9
A sima AC a 2200G-ben lévő Vega8-n is elketyeg grafikába hajlandó vagyok kompromisszumra.Laby
ja hogy vannak verziók ez a sima műanyag -
Steve1207
veterán
-
-
-
WarPig75
friss újonc
Hali!
Logitech G920-as kormánnyal szenvedek. PC-re kötve pöpec módon megy, sima XBox one-ra dugva működnek a gombok, kalibrálja magát de nem jelenik meg a menüben mint kontroller. Már szét túrtam a netet de semmi ötlet. Természetesen az xbox update-elve.
Van valakinek tippje?
Köszi előre is! -
f3rdzs0
senior tag
válasz
Steve1207 #50069 üzenetére
Tavaly én pont így jutottam hozzá a sajátomhoz. Szerintem van valami limit náluk, hogy mennyi felmondás után raknak fel dolgokat újra készletre, mert akkor is hetente egy-kétszer pár órára elérhető lett, én meg pont néztem és azért upgradeltem (amúgy bőven elég lenne még ma is a T248)
-
Steve1207
veterán
válasz
JulesTS #50068 üzenetére
Nem látom olyan "kifinomultnak" a rendszert, hogy ezt lekövessék, főleg, amennyire random csinálják. Esélyesebbnek látom, hogy csak beállítottak egy készlet limitet a háttérben darabszámra, mert az kötelező és az kifutott, out of stock lett, most meg visszalőtték. Annyi, hogy a mailek miatt hamarabb, máskor meg ülnek rajta napokat és nem veszik észre.
-
tome0001
Topikgazda
válasz
Steve1207 #50063 üzenetére
Éééés már meg is rendeltem
Azért a fanatec emailben azt írta egy órája hogy nem tudják mikor lesz, most pedig a facebookon jött egy üzenet nemrég:
Szóval elég kaotikus a készletezés kérdése (lesz/nem lesz/mikor lesz/mi lesz) ahogy látom, még a cégen belül is.
Facebookon A-t írnak, email-ben B-t, 1 óra eltéréssel. -
Steve1207
veterán
válasz
tome0001 #50061 üzenetére
Nálam megint elérhető lett.
Amúgy én az ilyen bundle-ket inkább kicsit készletpörgetésnek érzem, nem a bázis részéről. Inkább, hogy menjen xy perec, amiből van még sok. Nem lepne meg, ha a következő, majd pl egy xbo-hoz való (mármint alapból használatra készen, pl egy wrc kormánnyal) vagy egy szimpla mclarenes lesz idővel ilyen olcsóbb csomagban, legalábbis máshol is szokták hasonlóképp a bundle-ket intézni.
-
tome0001
Topikgazda
válasz
JulesTS #50056 üzenetére
Írtam a supportnak, meg is jött a nesze semmi fogd meg jól válasz:
"Dear Mr. Tamas,
Thank you for reaching out to us.
At the moment, we do not have any official information about its restock.
I would either way recommend you to follow us on social media as we always post such things there." -
footy
addikt
Ha esetleg megjonne jovo heten a CSL DD-m, akkor milyen tapot keressek a 8NMhez?
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Bandit21 #50057 üzenetére
A csomagolásban már benne van a táp, szóval gyártás szempontjából valszeg a táp az ami limitálja őket (szóval semmi). Úgyhogy legyártatnak nagyon sok 8nm-t és pár 5nm-t a reklám kedvéért. Amikor kijött akkor mindenki azon spekulált, hogy valszeg az 5nm egy loss leader, hogy majd a tápokon behozzák az árát.
Amikor kifogy az 5nm akkor általában sokáig nincs, ezért érdemes lecsapni rá amint elérhető (bár most az erősödő verseny miatt lehet kicsit többet fognak gyártani).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest