-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
válasz JulesTS #38490 üzenetére
Szerintem jobb eredményt lehetett volna elérni, ha csak simán kivágod a gyári ventit és beraksz a helyére pl. egy 6cm-es noctuát (szélesebb, 25mm-est), ha a hang nem zavar, akkor meg bármilyen 6cm-est. Halk lett volna és levegőt is szállított volna bőven. 4cm-es ventik nagyon-nagyon kevés levegőt mozgatnak meg. Így a házat sem kellett volna szétfúrni a tetején, elég lett volna alul a két oldalára rakni pár 8-10-es furatot a szellőzés, huzat miatt és akkor álló helyzetében, használaton kívül sem menne bele extra pormennyiség.
Nálam zümmögött a gyári táp, így kikerült az a házból, így elfért egy 8cm-es venti is belül, ami bőségesen hűt mindent, ami belül van. Amúgy meg a fentit léptem volna meg, mert nagyon hangosnak találtam a gyári kis nyüzüge vékony ventit.
De ha te teljesen hepi vagy vele és hozza azt, amit elvártál, elterveztél, akkor minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB
- Honor Magic V2 12/512 Garanciális
- Intel AX211NGW Wifi6E BT5.3 Új, garis
- Eladó egy szürke színű Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Eladó JBL Cinema SB170 SoundBar/mélynyomó (Eredeti/Bontatlan) 2.1,
- Eladó (itthon nem kapható!!!) Limitált dbszámban Jays (Svéd) Bontatlan/Eredeti bluetoothos partybox