- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
válasz
ForRedGlory #30964 üzenetére
Nekem jobban tetszik, mint a színes...esetleg kombinálhatták volna, hogy alul nyitott és akkor tényleg szerelem lenne
Jut eszembe, Fanatec tulajok mindenki becsavarozva használja a perecet (már akinek nem CSL van)? Már kétszer kilazult a rázkódástól, most jobban meghúztam, de sokat gondolkodtam rajta, hogy elvileg mennie kellene csavar nélkül is (vagy akkor nem is gyors záras...), de ugye vannak példák letört érintkezőkre, így nem merem anélkül használni (és jelenleg nincs is F1 perecem, de majd egyszer ha lesz, akkor azért cserélgetném).
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külpolitika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest