Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DummyBoy

    senior tag

    válasz Gabonetta #28410 üzenetére

    Nos, sajnos az Assettoval belenyúltál Xboxon ...

    Én kukáztam is amikor LoadCell-re cseréltem a G920 pedálját.

    Amennyiben benne van a gumi a fékpedálban, úgy "normális" lehet a 90% (Én kb. 70% körül kezdtem megemelni magam alatt a Playseat Challenge-et ...)

    Normális szimulátorokban (Ezért engem itt most meg fognak kövezni, és örökre kiátkoznak...), vagy akár a Forza Horizonban is ezt lehet a Brake Deadzone-al kompenzálni. Na ilyen Assetto-ban nincs. (Mielőtt elindulnának a tömegek kizsigerelni, Xboxon az Assetto-ban kevesebb beállítási lehetőség van mint a Mario Cartban ...)

    Ha a gumit már kivetted, akkor viszont ott baj van, akkor illene 100%-ig elmennie. Ebben az esetben lecsekkolnám PC-n is, aztán mechanika ellenőrzés, poti tisztogatás. (Mondanám hogy gari, de ha már szét olt szedve, akkor ezek lehet gyorsabb megoldások mielőtt visszaküldenéd, ráadásul ha bolygatva bolt, akkor nem tudom, hogy érvényes-e még a garancia...)

    Sajnos az egyenesben való berezonálás, rángatás az nem bug hanem "feature", a fogaskerekes rendszer "FFB lyukának" egyik legrosszabb/legkellemetlenebb megnyilvánulása.

    Jó esetben az FFB beállítások finomhangolásával csökkenthető/eltüntethető. Vagy szíjas kormány... (Azért profik, legyetek szívesek javítsatok ki ha hülyeséget mondok!)

    Nekem sokat pihen a szim cucc otthon. Én élvezem, csak nagyon béna vagyok és nincs időm gyakrolni. Érdemes hagyni neki időt, és nem erőltetni.

    [ Szerkesztve ]

    Life is shor...

Új hozzászólás Aktív témák