- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Ezt mind értem, amit mondtok
De egy kis kártya PC mégiscsak diszkréten megbújik a TV mögött, a lakás amúgyis kicsi, egy plusz laptopot pakolgatni nem akarok.
Csupán belemerültem valamelyest ebbe a témába, h nekem jó lenne-e valamire ez a kis cucc.
Akkor kérdezem úgy, h van-e olyan disztró/android/xbmc, ami képes adott hardveren a gpu-t dolgoztatni videózás alatt? És akkor elsődleges a szoftver, másodlagos a hardver.
Valamint, ha a vas nem sata-s, akkor létezik olyan ház/átalakító, ami sata-s ssd-t köt össze usb-vel? Gondolom, járható az út, mert az ssd kevesebb áramot vesz fel, mint egy hdd. (laikusként kérdezem)
A linkelt videón az úriember azt írja, h ubuntu + vlc mellett banana pi-n megy az 1080 és a hardveres gyorsítás. Látom, de nem tudom, miként? Létezne a disztró, vagy ő mókolt valamit.
Ahogy olvasgatom, MXplayer Android alatt elég szépen viszi a videókat.suste: a Bpi akkor az a router-vonal?
Másik dolog: félreérthető voltam -> "Baar, streamelni, meg letolteni nem biztos, h ez jogos igeny, dehat na..." Azaz, nem jogos igény, ha csak letöltök, streamelek, hogy menjen 1080p-n minden videó. Ugye ez a képesség akkor kellene, ha a TV nem bírna lejátszani egy-két dolgot, amit meg akarok nézni. -
azbest
félisten
Naja, kb az teljesíti leginkább az igényeket. A CuboxTV változat esetleg még szerencsésebb, ha nem akar barkácsolni. Többféle változatban léteznek, az árak nettó 100 dolcsitól kezdődnek. Hdmi, esata, gigabit lan és hivatalos openelec támogatás.
Egy raspi2 szett úgy br 25 körül jön ki. A cuboxtv meg kb br 35-ből indul. Az utóbbinál a sata és a gigabit lan a plusz. Ha usb winyóval is elvan, akkor talán a raspi2-vel is elvan. Aztán kiderül, hogy mennyire boldogul egy ilyen kis eszközzel, hogy tényleg azt akarta-e vagy inkább egy használt régi core2-es noti lett volna jobb, ami mivel mégiscsak pécé talán jobban boldogulna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest