- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
Egyre jobban tetszik ez az ArchLinux!!!
1/a, b: ezek még mindíg problémásak, de nekem nem létszükség, mert a TV-m lejátsza amit kell.
2: mint írtam firefox telepítve, működik.
3: SMtube telepítve (ezt hiányolta a VLC), de így sem indul el.
Minitube telepítve, youtube video jól megjelenik, könnyű keresni vele, de nincsen hangViszont:
firefoxban szaggat a youtube, de ha megkeresem a nézni/hallgatni kívánt dolgot, és a linket bemásolom a VLC-be, akkor ott hibátlanul lejátsza, ráadásul ott ugye kikapcsolható a videó, így zenehallgatásra is tökéletes.Nincsen valami egyszerűbb módszer, hogy egyből VLC-ben keressek youtube videókat???
4: Skype kliens létezik?
5: Libreoffice-t telepítettem, ez is működik.
Már csak annyival volt jobb az android ennél, hogy ott volt Skype kliens, igaz nem tudtam vele beszélgetni
.
Az viszont jobban tetszik ebben, hogy ennek rendes PC-s felülete van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest