-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Speeedfire #1605 üzenetére
Nem emlékszem már mi volt. Az tudom, hogy nekem Ubuntu volt rajta, mert azzal rendesen működtek a dolgok, de ilyen kis itthoni adatbázis meg http szerver volt csak, nem dlna média szerver. Ha meg tudod olyan alapon csinálni, akkor egyszerűbb, mint fordítgatni, a rendszer meg talán nem eszik annyit rajta. Én leginkább a 2g ram miatt váltottam rendes alaplap s1151-es Xeon szerverre. Árban azért sokszor annyiba került, mint az Odroid, de elegem lett a kis dolgokból. Lehet majd veszek valami RPI-t vagy ilyesmit TV mellé, hogy HDMI-ről menjen róla az anyag, de központi szervernek már csak nagy gép lesz nálam, amíg világ a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest