- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzsito
csendes tag
A felsoroltakon kívül én nem találtam más forrásokat, pedig kerestem eleget.
Megnéztem neked, de jelenleg Pollinon "odroid" keresőszóra nem is dob ki HC2-t, csak HC1-et. Készlethiány?Szerintem csoportosítva így néznek ki a lehetőségek:
-EU forrás, vám és áfa nélkül, odroid.co.uk, pollin, stb. kicsit drágábban, változó elérhetőséggel (mint látszik pl. pollinon vagy nincs készleten, vagy épp nem szállít ide, stb.). Van talán szlovák, lengyel viszonteladó is, de egyiket sem kattogtattam végig google fordítóval, hogy mennyi az annyi a végén.
-Harmadik országbeli forrás - USA vagy Dél-Korea, ebay-en jellemzően 2 amerikai store hirdeti ezeket, koreából Hardkernel - ezekben az esetekben 27% ÁFA-t kell fizetni, és vámügyintézés költséget (Magyar Posta 3.000Ft, DHL 6.000Ft) azonban VÁM-ot nem kell fizetni mert 150EUR alatt vagyunk.
Kár, hogy magyar viszonteladó még mindig nincs, bár jobban belegondolva, lehet hogy inkább szerencse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP Prodesk i3 240 SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- i5 13400/ddr5/Rtx 5070 Ti
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest