Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SystemRoot

őstag

válasz Spancer RE #1167 üzenetére

Nem igaz. Semmi szükség rá. Szomorú hogy ilyen divat dolog lett ebből az 1GB Ram-ból.
    Én egyetértek azzal hogy szükség van rá, de mondjuk nem mindegy hogy milyen szinten.
    Én pl vagyok annyira kritikus és azt mondom hogy pl már egy Barton 2500+ hoz vagy egy 2.4GHz P4 hez fölösleges az 1GB ram... Nem muszáj elfogadni amit mondok de szerintem az azér már rég a nevetséges határon van hogy egy 1.7cerkás tulajdonképpen irodai szintű gépbe 1GB ram kellene. Most őszintén, mondjatok csak egy alkalmazát ami hasznát veszi ekkora memóriának ebben a gépben. Elárulom nektek hogy én sokáig 512MB ramal használtam az A64 emet (még a S754-est) és amikor váltottam, nem éreztem semmi gyorsulást. Csak nagyon kevés helyen nyilvánult meg. Egyedül talán amikor szervernek használtam a gépem akkor éreztem erősen szükségét, nameg mondjuk egykét igencsak hulladék módon megírt pazarló játék esetében, de különben nem! Persze egyet értek azzal hogy sokkal jobban cseng azt mondani hogy egy gigaramomvan az 512mb al szemben! Persze azzal természetesen egyetértek hogy egy modern P4 es gépnél vagy A64nél 1GB ram a normális. De azért ne essünk át a ló másik oldalára sem.

Üdv: SystemRoot

Új hozzászólás Aktív témák