Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
Hi

Valaki nem tudna segíteni? Bővebben: link -
deedee
őstag
húúú de régen jártam erre.....
mindjárt mesélnék is valami érdekeset:
most lett meg az új konfigom,asus a8n-e ai lappal és azt mondták a bóótban,hogy ne tegyük bele vissza az audigy ls karimat/amit kimentettem az előző gépemből/ mert az integrált az jobb....Na most mi van?tényleg jobb?eladjam az ls-t,vagy tegyem be? -
Baboon
senior tag
Azt tudom hogy neked bejön de sok embernek nem

-
AMD Power
titán
Hopp egy UP a Topicnak....

-
Baboon
senior tag
Hellosztok.
Megtudtok győzni hogy miért jobb a crea mega250 mint az altec mx5021?
Csak kérdem mert vacilálok.A crea megfizethetőbb de ronda és nincs infrás távja, nah meg régi és sokaknak búg. Az altecre is lenne keret de félek hogy mélyekbe nem lenne az igazi.
Vmi ötlet? -
Godlike
tag
Sziasztok nekem egy cambridge soundworks fps 1600-am van nagyon meg vagyok vele elégedve + creativ live 5.1 .
Arra a problémára szeretnék megoldást találni, hogy valószínű elromlott a bekapcsoló potija (tudjátok a kanóc végén a csavaró) és nem tudom bekapcsolni.
Tudnátok javallani helyeketet ahol esetleg kapni alkatrészt!
Annyira jó ez a cucc nem akaok belegányolni holmi hozzáforrasztott kapcsolókkal.
Ha valakinek lenne tönkrement hasonló cucca és a kapcsolója ép, azt szívesen megvenném. (mármint az egész kapcsolót) !
Köszi a helpet -
Raymond
titán
válasz
racing01
üzenetére
''...inkább softveresen sokkal jobb...''
Marmint a hardveres gyorsitasra gondoltal ? Remelem
Itt az utolso PH!-s tesztben ( Bővebben: link ) lathato eredmenyeknel egy A2(ZS) meg jobb lesz, ugyanis a Live! 24bit-nel nincs hardveres EAX gyorsitas. A tobbi feature osszahasonlitasa itt van: Bővebben: link -
Calibos
addikt
Pillanatnyilag GA-k8ns-U alaplap integrált hangkártyáját használom. Sok értelme lenne egy audigy 2 vennem?

-
AMD Power
titán
Valamit be kell vallanom! Vettem egy MP3 lejátszót de nem Creative!
Sajnálom , bocsi Creative...!
-
Aeternus
csendes tag
válasz
Scream007
üzenetére
én úgy tudom, olyat csak a dvd tud

nekem volt egy ilyen leszedett mp3 album, aminek a végén ott volt pár szám ''5.1-ben'' is, azaz mert dvd-n rajta volt plusszban, és ez csak annyit eredményezett, hogy halkabb volt...
a kérdést meg alapból nem értem
, a hangkártya generálja az 5.1-es hangzást nem a winamp (dvd esetében, csak alapból abban a rendszerben van fölvéve) így ha csak annyit kell tenned, hogy bedugod mindegyik hangfalat, és a hangkártyán 5.1-re állítod, és akkor 5.1-es hangzásban hallod...
-
törölt tag
Media Markt-ban 100k-ért láttam MW550-et.
Vettem is gyorsan kettőt, mert hülye azért nem vagyok!
Bocs, de kikívánkzott.
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
up
-
Scream007
őstag
tudtok nekem valami olyan lejátszó progit vagy plug-int ajánlani amivel a wmp és a winamp az mp3at 5.1ben játssza le???
-
achon
aktív tag
válasz
racing01
üzenetére
Bővebben: link
Állítólag SBLivehoz is jó. Ha gondolod tesztelheted.
-
racing01
tag
Valaki ha tud valami jó drivert live 5.1-es hangkarihoz azt megköszönném!!!! kx drivert az ismerem ezért kilőve! vagy valami jó link is jó lenne!!!

-
achon
aktív tag
New Year 2005 PAX drivert használt már valaki?
Állítólag sofmod Audigy/Audigy2-ről Audigy4-re.
Vélemény, tapasztalat? -
Scream007
őstag
itt is van a gépbe már az au2

csak annyi xar progi van cd-jén nem gyözők kiigazodni.
kicsit benéztem Doom IIIba meg UT-be hát elég durvábban jó hangja van mint az alaplapinak. lassan félek játszani
u.i:hallottam van valami moddolt driverek, meg valami ct config vagy mi amivel még jobbá tehető.
meg hogy ZS-s drivert is fel lehet tenni,??
ezekről tud valaki valamit mesélni?
én sajna még nem értek ezekhez
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
válasz
Scream007
üzenetére
Audigy 2 Value, az tud a legtobbet. A sorrend Audify LS, SB Live! 24bit, Audigy 2 Value.
Audigy LS-rol info:
Bővebben: link -
Scream007
őstag
hi!
lenne 1 kérdésem:
melyiket érdemes megvenni ár/érték arány szerint?
sb live 7.1 24bit
audigy LS
audigy 2 value
miben tudnak többet ebben a sorrednben lefelé????
mert infot az LS-ről nem találtam(csak au2 van fenn a creative oldalán) -
scrub
csendes tag
Hi
Segítségre lenne szükségem, ha valakinek van ötlete creative sb live 5.1 digital 0220-as modellel kapcsolatos a problémám. Próbálkoztam a hwsw fórumon de ott nem tudtak segíteni.
A bajom meg az, hogy beteszem a gépbe a kártyát, telepítem (igaz a lord computer által adott cd-n nem volt emu10k1.vxd fájl, de szereztem másikat) lesz is hang de a következö bootnál szétvagy a win98se szabálytalan müveletekkel.
Ekkor a következö ablakokat dobja ki. mpr.exe, pgpservice,
rtvscn95, pgpsdkserv, runonce, rundll32, mstask, explorer, rundll32.
Ezekkel hajt végre szabálytalan müveletet, és aztán annyi. reset. Kipróbáltam néhány driver packot, de azokkal is ue.
Ezelött volt a gépben egy gus, de sajnos elszaródott, és ezért lett a csere sb-re. Emiatt adtak még egy olyan tippet, hogy a setupban az eröforrásoknál (irq vagy mi) állítsam át manuálról autora, mert a gus miatt volt manuálon, az sb meg ezt lehet nem szereti. Ezt még nem próbáltam ki, mert azt is mondták hogy készüljek oda egy windows installal a biztonság kedvéért, csak egyelöre szeretném enélkül megúszni.
Szóval ha van valami ötlet légyszi segítsetek. Elöre is köszi. scrub
-
AGE-T
őstag
Üdv!
Nemrég vettem egy Creative Zen Xtra-t, ebben ugye valamilyen vinyó csücsül, érdekelne, hogy mennyire strapabíró egy ilyen vinyó!? Gondolom, ha leejtem az nem tenne jót neki, de mondjuk egy hosszabb sétákat mennyire tűri? Ha van valamilyen tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
Előre is kösz a helpet!
[Szerkesztve] -
Fricc
tag
Vegyél normális hangfalat. Az ilyen számítógépes hangkeltők nemjók semmire. Ez amúgy is csak egy 2.1 es cucc, egy normális sztereó erősítő+2 hangfal bőven jobb. (Ha aztmondod h drága, vegyél használtan videotont vagy oriont ha még lehet kapni, 20 ezer forintból megúszod mindennel, és a hangját össze se lehet hasonlítani egy ilyenével... bár lehet nem fog olyan jól álni a pc-dhez mint amit kinéztél
) -
Stalker-2572
veterán
Logitech Z-2300 Bővebben: linkmelyik GigaWorksel van egy szinten? Melyik a jobb?
-
sky77
aktív tag
Kösz az infót. A driver beállításait már kismilliószor átnéztem, kb. mindhiába, de azért megteszem ezt mégegyszer. Ahol amit tudtam, mindent a minőség javára próbáltam állítani. A gyanús az, hogy az előző konfigomban a driver default paramétereivel nagyon klasszul működött, így nem értem, hogy most mi a bánatért kell utána állítgatnom. Mindegy.
Ha szerinted SB Live és Audigy között szerinted ilyen szempontból jelentős különbség nincsen (játék nem szempont, csak valahogy megszólaljon), az számomra remek jó hír, ugyanis sehol nem írtam, hogy Live-om lenne (tulajdonképpen azért, mert nincs is), íviszont ha jól veszem ki a szavaidból, akkor akár az is megtenné nekem. Ez tényleg jó hír, mert nincsen horribilis ára, sőt! Perpill. egyébként SB 128 PCI-om van - mint ahogy azt néhány hsz-el ezelőtt írtam - és gondolkodtam már egy Live!-on, csak eddig nem szántam rá magam, mert azonm tűnődtem, jobban járnék-e egy Audigy-vel. Ezek szerint nem, úgyhogy jó eséllyel Live! lesz.
THX! -
Fricc
tag
És az nem lehet, hogy felvétel előtt elállítottad minőséget? Ha 16 bit és 44.1 khz alatt veszel fel valamit, akkor van ilyen semmilyen dinamikátlan ''fa'' hangja valaminek. Vagy ha nem, próbáld ki azt, hogy felveszel vagy átkonvertálsz valamit mondjuk 4 vagy 8 bitre 24 khz-n, hallgasd meg, ha ez az a jelenség amit te hallasz, akkor valószínüleg ez történt (max nem a sf-on belül, hanem valahol a live! bugyrain belül, driverbe esetleg -nem ismerem mert nem volt soha live-om- el lett állítva a bemenet mintavételezése? Egyébként ha zenélésre használod, megéri felrakni a kx drivert, mer az asioval csodát tesz (ezt tudom mert volt alkalmam kipróbálni egy audigy2 oem-et, ami asio szinten egykutya a live! al), illetve a zenehallgatásnál is javul a minőség azáltal hogy megcseréli az 5.1 kimeneteket, és a sztereóhoz a hátsó A/Dket használja amik valamivel jobbak mint a front. Viszont megöli az 5.1 et (mondjuk már lehet hogy az is működik, én kb 1 éve használtam, és folyamatosan fejlesztik.) Ha érdekel bővebben www.kxproject.com !
(ha le akarod cserélni, nemsok értelme van audigyre váltani sztem, ahoz képest h mennyivel drágább szinte alig van előnye a live! hoz képest. KB ugyanazok a gány A/Dk vannak benne(nem csak az számít hogy a technikai paraméterei alapján tud 24 bit/48(vagy talán még afölött is) khz-t, hanem az is (sőt inkább ez) hogy ezt hogyan tudja...). Viszont multimédiás csillerviller opciókban lehet hogy gazdagabb, játékokban biztos durvább élményt nyújt, ha ez a szempont is számít akkor lehet megéri, de ezt nemtudom. (viszont érdemes figyelembe venni a tényt, hogy egyes audigy2-k árából már sokszintel komolyabb hangkártyát lehet venni, ha multimédia és játék is érdekes akkor m-audio audiophile 2496 34000FT, mindenbn üti az audigy2őt, ezerszer szebb a hangja (mondjuk nem jön le akármin, jóminőségű füles vagy monitor) vagy emu 0404, szimmetrikus kimenetekkel, ennek mégjobb a minősége és olcsóbb is 27000 péz, de játékra alkalmatlan, míg a nagyob testvére ami még mindíg audigy2 áron van a 1212m 60000, ez már PROFINAK mondható A/Dkel van felvértezve, az m a mastering szintetű konvertereket jelzi a nevében) -
sky77
aktív tag
Pont ez az, hogy SF nem jelez felvételkor túlvezérlést, sőt visszajátszáskor sem, viszont hallhatóan torz. Ezt nem lehet észrevenni mikor felveszel, csak utána.
Tudom, hogy sokat nem érdemes egy ilyen karitól várni, csak nem érterm, mert korábban (másik lapban win98-al), _ennyire_ nem volt rossz a minősége. Tehát az össz elvárásom vele szemben, hogy hozza ugyanazt a szintet, mint korábban.
Gondoltam, a driver-e nem jó, de ez a legfrissebb win2k-s, ami fellelhető volt. No, mindegy, valszeg már nem lesz túl hosszú életű ez a kártya, valami picit komolyabbra kéne cserélni. Audigy I.-re mondjuk? Nem akarok házi stúdiót összedobni (drága mulatság az), ''csak'' koncertek archíválására kéne, meg otthoni komponálgatásra, de ott nincs túl nagy jelentősége a minőségnek, csak vázlat készül. -
Fricc
tag
ha van valami olyan progid, ami kirajzolja a hang peak képét, akkor láthatod hogy van-e túlvezérlés. (Sound forge, wavelab, vagy még asszem a Neronak is van egy wav editora-tud mp3mat is tuti-)
Nincs-e már a felvétel megEQzva? Vagy valami elcseszett dsp-effekt nem fut a sávon?(live ban és audigyben van azis)
Amúgy egy sb. A/Dtől mondom nemérdemes csodát várni... -
Fricc
tag
Egy ilyen cucctól mit vársz? Nagyon gyatra minőségű A/D-k vannak benne. Alabpól, ha minnél többször használsz egy A/D-t (tehát konvertálod digitálból analóggá) romlik egy hangnak a minősége. Na most egy creativenál(kivéve az emut) nem kell ezt sokszor eljátszani (sőt elég egyszer
) és máris jól lerontottuk a hangminőséget.
(ugye ha az analog kimenetet használod (füles v. line1 kimenet sb nél), vagy a mic. bemenetet, akkor az A/D-ket használod!!!) Ezért pl, már csak sima audio CD lejátszásakor pl. ha meghallgatsz egy audigyit, és mondjuk egy emu-t, ég és föld a kettő (persze ez csak egy normális lehallgatórendszeren jön le). Az A/D-k sokkal jobbak az utóbbiban, tiszább a hangja, ahoz képest egy kicsit kásás elmosott hangzása van egy audigynek(az hogy live audigy1-2 szinte tökmind1 lényeges különbség hanzásban nincs max árban
. )
[Szerkesztve] -
Daywalker
addikt
Egyébként van szerencsém kipróbálni az MSI lapra integrált SB Live! 24-bit hangkeltőt és az valami csoda. Elég jól szól. Kár, hogy nem ezt integrálják minden alaplaplra.
-
Daywalker
addikt
Hi!
Gondoltam ide is beírom....látom itt nagy Creative mánia van...
Eladó Creative DDTS-100 dekóder majdnem másfél év nagykeres garival.
Megvan hozá minden. Ára: 20e HUF Alkudni talán lehet
Érdelődni itt lehet vagy e-mailen.
Üdv!
ui:
Részletes teszt:
http://szamitogep.hu/show/read.php?id=15989 -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Elég lesz szerintem. Nálam a 2.1-s Megaworks olyan a kb 10 m2 szobába , hogy néha még sok is!

-
AMD Power
titán
Nem is gondoltam volna, hogy még ez a topic itt fent van!
Rég nem nézztem be ide úgy látszik! -
racing01
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Attól függ, hogy mekkora szobád van! nekem 15m2 szobában szólt és elég jó volt! Az ajtó üvegek remegtek mint az állat! Csak mondom húzamosabb ideig ne használd max-on a mélyet mert akkor viheted kicserétetni!kb fél állásban a jó mert max-on már torzit is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
racing01
tag
Hááát az a baj, hogy én olyan vagyok, hogy a hangfalaknál leginkább a mélyet nézem!!!
Persze a többi hang is fontos!!
Az a lényeg, hogy én szeretem ha remeg minden körülöttem és mindenki megbolondul amikor zenét hallgatok!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az a szerencse hogy nem panelba lakom mert akkor már kiüldöztek volna a világból!!
-
racing01
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ok!

Majd várom a véleményed!!! -
sky77
aktív tag
Sziasztok, lenne egy kis retro jellegű kérdésem.
Van egy Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) kártyám (konfig adataimnál), és ha tökig felnyomom a keverőpulton a CD hangerőt, torzít. Ha vonalból veszek fel, elvileg még nincs túlvezérelve semmi, de visszajátszom és akkor hallom, hogy enyhén torz lett (felvétel közben, ami visszajön hang, tiszta, tehát csak utólag derül ki hogy el lett rontva a dolog), illetve fakó a hangja. Olyan tompább, kicsit dobozos, nem elég dinamikus, stb.
Próbáltam a legújabb win2k driverét megkeresni, sikerült is, ezzel valamivel jobb, de még mindig nem olyan, mint kéne. Régebben ezt a problémát nem vettem észre, akkor egy másik (6via86p) alaplapban használtam, és win98-al.
Apropó! CPU, mem video test/benchmark programot ismerek néhányat, hangkártyához van ilyesmi? -
racing01
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a kérdésedre: Nem adnak annyira szép magasat de zenélésre tökéletes!!!!!!!!

Én is arra használtam!
-
racing01
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem is p5800 volt! Nem rég cseréltem le 1 geniusra!
ami tetszett:
1.a mély az eléggé dinamikus volt
2.ahoz képest hogy műanyagok a hangszórok aránylag jól szólnak
3. megéri az árát!!!!!!
ami nem tetszett:
1.rövid kábelek
2.ha folyamatosan maxon nyomod a mélyet akkor 1 idő után meghal a hangszóró!
ezért én azt ajánlom hogy kb fél állásban hallgasd a mélyet így is nagyon jól remegteti az üvegeket!!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már nem tudok mit írni ha valami kérdésed van akkor írd meg és válaszólók! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez a topik elég pörgős...

-
Motion_Blur
félisten
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Megnéztem a T5900-at is, de végül maradtam a P5800-nál.
A satelitek szép magasat adnak? Csak, hogy tudok-e majd zenét hallgatni... -
L|zsidoboz
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nm.

És majd használd egészséggel! -
Raymond
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Egy rakas velemenyt talalsz a belinkelt ket topic-ban, szerintem jok a lejatszok

Szerkesztettem az elozo hozzaszolast, az N200 hibasan van leirva a bolt weboldalan... -
L|zsidoboz
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem ilyenem van 2.1esben, és egyáltalán nem torzít. Basszusról annyit, hogy én levettem minimumra, mert amúgy majdnem levitte a fejemet! És ami még plussz pont, hogy nagyon hangos tud lenni torzítás nélkül.
-
Raymond
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nemzetiseg: Singapur
Linkelt lejatszok: A valasztas csak rajtas mulik, attol fuggoen milyen funkciok fontosak neked. Van egyebkent mindkettonek topic-ja:
MuVo N200: Bővebben: link
MuVo TX FM: Bővebben: link
A belinkel oldalon az N200 leirasa hibas. A lejatszo egy darab es kabellel kell a PC-hez kotni, ellentetben a TX FM-el, amely tenyleg ket darab (battery pack + player) es kabel nelkul csatlakoztathato a PC-hez.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
A Creative milyen nemzetiségű cég?
MP3 lejátszói jók?
Közülök kellene választani. Megérik az árukat? -
Raymond
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
- kabelek: 2m az elsokhoz, 4m a hatsokhoz
- basszus nem recseg
- hangerot a maximumra tekerheted, ugy van osszeallitva hogy ott sem fog torzitani
En inkabb a T5900-ra mennek, ott ketutasak a szatellitek, igy zenehallgatasra jobbak. Persze dragabb is. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
UP!
Valaki...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
UP!

-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Jövő hónapban szeretnék hangrendszert venni. Hangkártyát már szereztem hozzá (SB Live! 5.1)
Egy Creative P5800-ra gondoltam (kb. 15K lesz).
Lenginkább szolídabb zenehallgatásra (de azért a mély fontos), filmnézésre, és kis mértékben játékra használnám.
Szeretném megtudni, hogy:
- milyen a bassus, nem recseg-e a sub, nem torzít-e
- a satelitek tisztán szólnak-e
- milyen hosszúak az RCA vezetékek
- meddíg lehet tekerni a hangerőt, hogy ne torzítson
Előre is köszönöm a válaszokat.
mod: így néz ki:![[kép] [kép]](http://www.geizhals.at/img/pix/118557.jpg)
[Szerkesztve] -
gallaizs
csendes tag
Creative SBS 350 2.1.................................3 900 Ft
Creative Inspire P380 2.1............................5 500 Ft
Creative Inspire P580 5.1............................10 500 Ft
Creative Inspire GD580 5.1 Digital................14 500 Ft
Creative Inspire T5400 5.1...........................17 500 Ft
Creative Inspire T7700 7.1...........................23 500 Ft
Creative Inspire TD7700 7.1 Digital...............34 500 Ft
Creative I-Trigue 3300 2.1............................12 000 Ft
Creative I-Trigue L3450 2.1..........................13 000 Ft
Creative I-Trigue L3500 2.1..........................14 000 Ft
és
Creative SB Live! 7.1 OEM...........................4.800Ft
Mindenre 1 év garancia.
06-20-3338926
[Szerkesztve] -
Mankó
veterán
Senki?

-
Mankó
veterán
Vettem egy Audigy2 ZS hangkártyát és a következő problémám van:
Ha átállítom fülhallgatóra és vissza 5.1-re minden addigi beállítás megváltozik. Jó lenne ha nem kellene mindig állítgatni. SB Live 5.1-nél nem voltak ilyen gondjaim. Tud valaki olyan beállítást, ahol a hangkari megtartja a beállításokat (5.1, fejhallgató)?
Nagyon kellene egy megoldás, mert lassan a falra mászok
Az sem tiszta, hogy a DTS-es filmeknek mikor lesz hangja.
Genius HT-m van, ha valaki tudja a megoldást, pls. válaszoljon! -
tibur
csendes tag
Sziasztok epp egy Creative Live 5.1 hangkarit szereztem be. eddig az asus alaplapi hangot hasznaltam holnap, peddig jon az ujj hangkartya. Na most gozom nincs arrol hogy milyen model vagy eggyaltalan azt sem tudom hogy mire kelenne oda figyelnem a vasarlaskor. Esetleg melyiket nem ajalnatok vagy melyiket igen. Nagyon koszonom a segitseget esetleg ha tudna valaki surgosenn adni egy par tipet nagyon megkoszonnem. holnap del korul jon a gyerek addig muszaly eldontenem.

Koszi -
törölt tag
Ha még aktuális: Bővebben: link
-
f_sanyee
senior tag
Hi!
Van valakinek Creative HQ1300-as fejhalgatója??
Érdekelne hogy hogy szól... zenehalgatásra kéne.... -
Begi
senior tag
Hali az lenne a kerdesem, mi a kulonbseg a sima Audigy 2 es a CREATIVE AUDIGY 2 ZS 7.1 OEM kozott?
Megeri megvenni a masodikat?(13+fa)
Valami butitott valtozat? Vagy mi ez? -
Sardaukar
csendes tag
Üdv! Tudna valaki információval szolgálni a Creative Inspire p380 pontos méreteiről? Sehol sem találtam róla adatot a neten. Biztos rosszul csináltam... Mindenesetre kérem segítségeteket.
-
sziasztok! valaki írja le nekem léci ,hogy egy audigy 2 valuen be lehet e állítani azt ,hogy ne csak egy line out legye. és ha igen hogy? mert 2.0 van a hangfalconfig és csak a zöld line out szól. nos?
-
f_sanyee
senior tag
Hi!
Most tervezem lecserélni a 2x30W-os LG hifim egy Creativ Megaworks 250-re. A hangkarim az Audigy LS amivel nagyon meg vagyok elégedve, remélem a hangfal vásárlást sem fogom megbánni..
-
deedee
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
sőt még buherálni sem szoktam a beállításokat nagyon,minden had menjen a maga útján.és így is nagyon jó a hangminőség...legalábbis nekem megfelel..../persze azért valamicskét kell állítani,ez egyértelmű,de kicsit kisarkítva értettem,hogy nem nyúlok hozzá.../
na márcsak 1-2 nap és indul a szabad hétvége asszony és gyerkőc nélkül....Kíváncsi vagyok,mekkora halláskárosodást fogok szenvedni a mozi miatt.... -
deedee
őstag
hát nem tudom,de nekem még ezidáig egyetlen creative termékkel sem volt gondom,pedig nem 1 hangkarim stb volt már...Egyszerüen berakom a drivert,telepítem és használom....ennyi...Vagy eddig csak mákom volt?

-
Joltee
aktív tag
-
Joltee
aktív tag
Üdv!
Van 1 Live! 5.1 Digital kártyám. Tegnap xp reinstallt játszottam.
Tenném fel a creative drivert, de aszongya nem talál semmiféle SB hardvert a gépben! Nofene!
A legérdekesebb az, hogy ha rar-ral kinyomom a telepítő exe-t, és a drivert úgy rakom fel, hogy megadom neki manuálisan hogy itt van vazze ezt használd, akkor bár rinyál az xp hogy nem ehhez való stb... de felrakja és műxik is a kártya. Meg az is furcsa, hogy az xp sem ismeri fel a kártyát; ezelőtti Live! Value karimat felismerte...
Kipróbáltam másik gépben is, u.a. a helyzet.
Bár most okés műxik a kártya, de az AudioHQ-t meg egyéb creative progikat ugyebár nem tudok feltelepíteni! Pontosabban 1x sikerült valahogy (magam sem tudom hogy
), de akkor sem indul el az AudioHQ, elszált vmi hibával...
Mielőtt visszaviszem a boltba (asszem még garis, most nem találom a számlát...) van vkinek tippje mi a f...... lehet a probléma?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Egy Up rá fog férni a Topic-ra!

Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tudnátok javallani helyeketet ahol esetleg kapni alkatrészt!

mivel egy már van itthon....

Sajnálom , bocsi Creative...!
, a hangkártya generálja az 5.1-es hangzást nem a winamp (dvd esetében, csak alapból abban a rendszerben van fölvéve) így ha csak annyit kell tenned, hogy bedugod mindegyik hangfalat, és a hangkártyán 5.1-re állítod, és akkor 5.1-es hangzásban hallod...
mintha fújna belőle a szél... pedig creative live 5.1 hangkártyával van. szal nem szabadna, lehet h csak ez az egy ilyen? mert ez gondolom árnyékolás hiba...
) és máris jól lerontottuk a hangminőséget.