Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Egér probléma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DLNA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Soha életembe nem próbáltam, de mindehol azt állítják a 64bites xpről, h nem könnyű vele az élet. messze nem olyan kezesbárány mint az x64es vsita és lényegesen kevesebb driver készült hozzá. amúgy mi a "baj" a vistával?
amúgy meg nem tudom, lehet, h bennem van a hiba, de semmiféle előnyt nem tapasztaltam a 64bites rendszerrel a 32biteshez képest.
zed01: nagyon kevés programmal találkoztam ami nem volt hajlandó elindulni 64bites vista alatt, többségével nem volt semmi baj. vírusirtók terén meg nem feltétlen kell ragaszkodni natív 64biteshez, ill, h pontosabb legyek, általános szokás az, h a drivereket és/vagy a rendszer közeli összetevőket megírják 64bitesre, de pl. maga a felhasználói felület 32bites. más kérdés, h legjobb tudomásom szerint a pl a kernelhez nem is tud hozzáférni egyik vírusirtó sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest