Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
mivel nem szoktam az ajtoval a házba menni probálok kicsit körbe nézni és végig gondolni hogy amit teszek jó lesz-e majd nekem..
olvasgattam itt picit és itt találtam linket [link] volt pár érdekes progi
amik felkeltették az érdeklődésememet.Op renszer amit felakarok rakni majd az Win7 lenne abbol a 64 bites nagyon meggyöző volt a 32 bites változat tekintve hogy egy 4 éves laptop minden eszközét felismerte az én gépem meg nem olyan régi hogy gond lehetne a drivierekkel ha mégis akkor xp alol leszedem majd a drivereket amik kellenek..
egy gondot látok a RAID 0 vinyoimat ott minen áll vagy bukik és az egyböl a telepitéskor kiderül hogy a Win7 hány mennyi particiót vagy lemezt vagy egyáltalán látttt vagy nem látttt valamit "viszont olvastam pár helyen hogy van raid támogatás"
Total commander pozitív és igen igazad van FTP dolog is müxik tényleg mivel használni is szoktam és gyorsabb is mint a Flash FXP na meg ha a 32 bites megy a 64 biten az királyság
a 7 zippet megtaláltam én is
Imgburn is királyság mivel most is azt használom nerobol viszont nem tudom melyik verzsön lesz jó 64 bit alá..
gom is ok és power dvd is királyság..
torrentekre...??
utorrent megyen 64 biten...???
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest