Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
Tutivesztes #95 üzenetére
azért nem mertem volna neked megesküdni én ezt a progit xp alatt raktam föl win 7 alatt nekem megvolt a sebesség igy én ott ki sem probáltam..!
-
-
need
addikt
Nagyon szép és jó a 64 biter win 7 kicsit szenvedek a nettel mégpedig len álandoan az adobe flash playert akarja telepíteni ez már megtörtént! de akkor is ki irkálja...
van valami win bövitmény még amiket érdemes felrakni hogy ne nyekeregjen minden 1-es oldal megnyitásánál..?
-
need
addikt
mivel nem szoktam az ajtoval a házba menni probálok kicsit körbe nézni és végig gondolni hogy amit teszek jó lesz-e majd nekem..
olvasgattam itt picit és itt találtam linket [link] volt pár érdekes progi
amik felkeltették az érdeklődésememet.Op renszer amit felakarok rakni majd az Win7 lenne abbol a 64 bites nagyon meggyöző volt a 32 bites változat tekintve hogy egy 4 éves laptop minden eszközét felismerte az én gépem meg nem olyan régi hogy gond lehetne a drivierekkel ha mégis akkor xp alol leszedem majd a drivereket amik kellenek..
egy gondot látok a RAID 0 vinyoimat ott minen áll vagy bukik és az egyböl a telepitéskor kiderül hogy a Win7 hány mennyi particiót vagy lemezt vagy egyáltalán látttt vagy nem látttt valamit "viszont olvastam pár helyen hogy van raid támogatás"
Total commander pozitív és igen igazad van FTP dolog is müxik tényleg mivel használni is szoktam és gyorsabb is mint a Flash FXP na meg ha a 32 bites megy a 64 biten az királyság
a 7 zippet megtaláltam én is
Imgburn is királyság mivel most is azt használom nerobol viszont nem tudom melyik verzsön lesz jó 64 bit alá..
gom is ok és power dvd is királyság..
torrentekre...??
utorrent megyen 64 biten...??? -
need
addikt
Üdv...
még semilyen formában nem volt dolgom 64 bites op rendszerel..
szükségem lenne pár programra vagy tippekre hogy ti mit használtok ezekböl...
élénken érdekelne hogy 64 bites rendszeren a
1. windows commanderhez hasonló progi van e...?
2. létezik e már olyan ftp kliens program amiben már benne van az SSL titkosítás
3. be/ki tömörítések mivel...?
4. dvd irás image filesek föleg azok megírása..
5. zene hallgatás winamp szerű progival
6. filmnézés gomb player lejátszó szerüséggel programmal..
ennyi jutott most kb az eszembe várnám tipjeiteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest