Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
30 wattos ugreen pd töltővel 30 perc alatt 3%-ról 55%-ra felhúzta a telót. 1 óra 5 percnél már 100% volt. Ez nem rossz egy 6000-es aksitól és egy sima töltőtől.
Az aksi is szépen bírja - 1,5 nap alatt 8 óra feletti kijelző idő. Az antutu az beleharapott rendesen, mert 16%nál indítottam és 3%ra ledarálta 1 teszt alatt:
Ez némileg erősebb nálam, mint a Honor 200 Pro Snapdragon 8s Gen3-asa és hasonló, mint az Edge 50 Ultra volt.
Eddig azt kell mondjam megfelelően kiegyensúlyozott egy készülék az Edge 60 Pro.
-
-
-
ghiottone
nagyúr
Beszéltem tegnap Razr 60 Ultra tulajjal - ott nincs ez. Úgy néz ki az kiváltságos ebből a szempontból. Amúgy így 1 nap után még nem akarom visszaküldeni, vagy eladni, szóval ez nálam már nagy szó 😅
Aki pwm érzékeny - , mint én - annak jelzem, hogy alapból 720hz az érték, de 25-30 %-os fényerő alatt már rosszabbodik a helyzet, viszont a "villogás megelőzése" ha be van kapcsolva akkor jó, szinte zéró lesz az érték forrás. Talán az Edge 30 Fusion esetén volt az, hogy 700x hz volt a pwm legutóbb, ha jól emlékszem. -
vence
aktív tag
Ez nem US bemutató volt elsősorban?
Lehet az EU-ra más fog vonatkozni, egyébként is elsősorban az egyes modellek piaci sikeréstől függ leginkább a frissítés, esetleges hosszabbítás, gyorsabb terítés stb.
Kommunikációban nem a legjobb a Motorola.
A GSM Arena pár modellt tesztel, ill. a Razr Ultra review már a bemutató napján online volt!
A R Ultra-nak nem igazán van konkurense ...
de egyébként sem rossz. -
realist
őstag
Tesztekre kivancsi leszek, főleg üzemidő és fotó szempontból. Azt olvastam műanyag körbe a keret. 260e ft magasságában ez azért zavaró apróság...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Köszi. Meg is néztem a videóját. A Razr 60 Ultra esetén is csak ennyit vállalnak - ezt azért nem értem az Edge 50 Neo 5 főverziójának tükrében.
-
realist
őstag
Lesz egyáltalán idén ultra (+ilyen a méretben)?
Edge 50 ultra nagyon jó telefon, kivéve az akku. Ami miatt részemről ki is esik. Pedig leginkább ilyen méretet és kerekített kijelzőt keresek.Viszont az edge 60 pro esetében rendben van az akku méret. A nyers teljesítmény és a kamera viszont lehetne acélosabb.
Egyszerűen semmi sem tökéletes. -
vence
aktív tag
Csak azt nem értem, miért lenne érdemes ezt venni, amikor ennyiért
(esetleg kicsivel még olcsóbban is) elérhető az
Edge 50 Ultra - 16GB - 1 TB memóriával -
tetszés szerint akár exkl. fa-hátlappal is,
125 W-os töltővel inkl.,
... 50 W wireless, UWB stb.
- Ok, jóval kisebb az akkuja,
de úgy egyébként nem egy kategória! -
ghiottone
nagyúr
Az Utra meg sehol.... Jöhetne az is lassacskán.
Érdekes, hogy dobták az omnivision lencsét a Pro esetén az elődhöz képest + az ultraszéles jobb lett. Frissítve vajon meddig lesz? -
Elit3Zotya
addikt
Nem sokat változott a külső, de nem is baj, szerintem nagyon jól néznek ki.
-
Milka 78
nagyúr
A sima Edge szériát sikeresen lebutították és bizonyos szempontból full értelmetlen a Fusion miatt, ezen felül irgalmatlan nagy a szakadék a sima és a Pro között.
Az is beszédes, hogy az Edge 30 soc-ja megeszi a 60-at vacsira, de az amúgy jóárasított Edge 40 is erősebb picit és még vezeték nélküli töltése is van. -
-
elmepocok
tag
Most akkor mi a különbség a sima edge 60 és a Fusion között?
-
kbyte1024
veterán
Vegyek?
esetleg pinkiben???
Amúgy nekem is tetszenek... -
Pro kifejezetten tetszik ,és a színek is jók .
-
tms+
aktív tag
kifejezetten szeretem, ahogy a Moto a színekkel és anyagokkal bánik, szurkolok nekik
-
Phoenixy
senior tag
260-ért már kapható az Edge 60 Pro az Alzában (simát nem néztem), mindhárom színben (512/12-es kivitel, UFS 4.0, 6000-es akksi).
-
roli543
őstag
Ezek a Motok baromi jók, a design pedig nagyon tetszetős. Nagyon összekapta magát a gyártó
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA