Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz lacafaca #112400 üzenetére

    :K
    Pontosan, de az emberek eredendően lusták (nézd meg a társadalmunkat sok az elhízott, iszonyat mennyiségben fogy az energiaital, az alkohol, a cigaretta stb. kevés zöldséget sok zsíros húst eszünk, sok fűszerrel sok finomított ételt eszünk stb.)
    Sokan pl. vérnyomáscsökkentőt iratnak fel az orvosukkal ami jó dolog - jobb mint ha tartósan magas a vérnyomás - de ha elkezdene zsír, cukor, só mentesebben étkezni, rostosabban táplálkozni naponta biciklizni, sétálni, úszni akár jógázni (ez utóbbi a stressz ellen is jó lehet)
    Akkor lehet nem lenne szüksége vérnyomáscsökkentőre. Ha pedig már születésétől így élne lehet hogy maximum 70 éves korára vagy akkor sem lenne szükséges vérnyomáscsökkentőre nem már 40 évesen dobálná magába.

    A "tökéletes létezés" nem könnyű akarat és sokszor pénz is kell hozzá, egy - TB-re "akciós" - vérnyomáscsökkentő tabletta bevétele egyszerűbb.

    Olvastam, hogy valaki már a cukorbetegség határán volt, teljes fordulatot csinált az életében röviden amit fentebb is írtam, és megszűntek az ilyen problémái.

    De kanyarodjunk vissza: jelenleg egy ilyen társadalomban az oltás a megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák