- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nekem pl az. Legfeljebb arra tudnám használni, hogy legyen valami, ami a perifériás látómezőből folyatja a szememet, és elvonja a figyelmemet a képernyőről, pedig nem vagyok gyors- és gépíró, csak 7-8 ujj/70-80 WPM, amit az évek alatt magamra szedtem, pusztán azzal, hogy használtam a gépet. : >
Akinek kell, az megveszi az átvilágított kupakokkal érkező verziót (merthogy van) vagy vesz rá valami nem túl épületes 3rd party átvilágítós szettet, jó drágán ahhoz képest, amit a pénzéért kap (mivel sajnos ez a tulajdonság eléggé behatárolja az elérhető kupakminőséget, a kittingről már nem is beszélve). Esetleg más billentyűzetet néz. Vagy ugye light bar/egyéb alternatív megvilágítás, ami egyébként jobb a szemeknek.
Nem kell mindennek mindenkit kiszolgálnia.
--------------------------------------------------------------------------------------
(#38) drkbli: "regisztráció/bejelentkezés a driver telepítéséhez"
Az valóban gusztustalan volt, de ez már egy jó ideje nincs.
És ahogy HThomas is írta, Keychronnál az open source QMK firmware-rel teljesen mindegy, ha csődbe megy a cég (amit egyébként a belátható jövőben biztos nem fog megtenni).
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged