Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogyishívnak?
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Látod?... Megint 1 kis fik...zás jött ki belölled.Minden cégnek vannak erősebb és gyengébb termékei.Biztos vagyok benne, hogy neked is voltak, lesznek olyan munkáid amik nem a legjobban sikerültek.Persze lehet programok tömkelegéből választani, de mikor van 1 kis cég ahol van pár MS alapu rendszer és a pár alkalmazott bőven elvan a hozzá tartozó irodai egységcsomaggal, akkor bizti az 1 titkárnó miatt nem vesznek 1 másik táblázatkezelő vagy bármi más programot mégha jobb is mert a titkárnő azon tudja kiélni maximális tudását. Ha 1 cég mint az MS letett valamit az asztalra akkor megteheti/belefér, hogy a program 1ségcsomagjaiban van ami gyengébre sikerült. És most tudom minden program ''beszerezhető'' de vannak helyek ahol komolyan veszik hogy tisztán vegyenek meg mindent.Szerintem te is ezt szeretnéd, főleg ha valamikor saját dolgaidat szeretnéd piacradobni.
Ja és nincs közöm a MS-hoz.
De valjuk be jó pár éve az ő programjait használja a világ mégha van ami nem is sikerült nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De valjuk be jó pár éve az ő programjait használja a világ mégha van ami nem is sikerült nekik.