Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
spe88
senior tag
Üdv!
Tudom van pár topic ahol foglalkoznak pdf-ekkel, de nekem kissé összetettebb a problémám.
Szóval kipróbáltam már pár progit, de amire nekem szükségem van, ami sztem nem egy bonyolult dolog azt vagy egyiksem tudja, vagy szerény képességeim vannak a program használatához.
A problémák:
1 - Adott egy PDF mivel ezek nem szerkezthetők elkezdtem keresni DOC-ba konvertálót. Na most ami tökéletesen működik, olyan nincs!! Vagy betűk nem látszanak ,szétesnek a képek, sorok, szóval szar az összes!
Ezért gondoltam valami PDF szerkesztőt kipróbálok, na most normálisat ebből sem találtam, még az Adobe Pro X sem képes arra amit szeretnék, vagy nekem túl bonyolult a használata egy Wordhöz viszonyítva. (Még a margót is képtelen voltam benne beállítani)
A konkrét feladat: Adott egy több oldalas szöveg, képekkel, képletekkel, görög betűkkel. A margót és a sorközöket szeretném kiszedni/csökkenteni. Miközben a szövegszerkezthető marad (kisebb betűtípus/sorkizárt stb.) A margót, úgyhogy az egész dokumentumra érvényes legyen (ne kelljen oldalanként, soronként...), utóbbi nyilván "kézzel"megoldós.
2 - Ha több PDF-em van egyszerre képtelen nyomtatni mindet úgyhogy egyként kezelje ezért szükségem van egy egyesítő/splittelő programra.
3 - Szintén egyszerű progi, ami tud JPG-ket PDF-be és vissza is konvertálni (tudom van online, de nem mindig van netem...)
4 - Egy egyszerű, gyors, űrlapokat kitölteni képes, nem bugos, böngészőbe beépülő PDF olvasó.
Tudom Google a barátom, higgyétek el rengeteg editort, olvasót, konvertert letöltöttem, de egyiksem ért semmit, ezért konkrét bevált progikat keresek!
Köszönöm, ha bármelyikre is tudnátok egy normális megoldást találni!
Üdv,
Spe
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Garmin fenix 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest