- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Azért inkább maradjunk ezen topicok valamelyikénél.
Ezt zárom.
-
spe88
senior tag
Üdv!
Tudom van pár topic ahol foglalkoznak pdf-ekkel, de nekem kissé összetettebb a problémám.
Szóval kipróbáltam már pár progit, de amire nekem szükségem van, ami sztem nem egy bonyolult dolog azt vagy egyiksem tudja, vagy szerény képességeim vannak a program használatához.
A problémák:
1 - Adott egy PDF mivel ezek nem szerkezthetők elkezdtem keresni DOC-ba konvertálót. Na most ami tökéletesen működik, olyan nincs!! Vagy betűk nem látszanak ,szétesnek a képek, sorok, szóval szar az összes!
Ezért gondoltam valami PDF szerkesztőt kipróbálok, na most normálisat ebből sem találtam, még az Adobe Pro X sem képes arra amit szeretnék, vagy nekem túl bonyolult a használata egy Wordhöz viszonyítva. (Még a margót is képtelen voltam benne beállítani)
A konkrét feladat: Adott egy több oldalas szöveg, képekkel, képletekkel, görög betűkkel. A margót és a sorközöket szeretném kiszedni/csökkenteni. Miközben a szövegszerkezthető marad (kisebb betűtípus/sorkizárt stb.) A margót, úgyhogy az egész dokumentumra érvényes legyen (ne kelljen oldalanként, soronként...), utóbbi nyilván "kézzel"megoldós.
2 - Ha több PDF-em van egyszerre képtelen nyomtatni mindet úgyhogy egyként kezelje ezért szükségem van egy egyesítő/splittelő programra.
3 - Szintén egyszerű progi, ami tud JPG-ket PDF-be és vissza is konvertálni (tudom van online, de nem mindig van netem...)
4 - Egy egyszerű, gyors, űrlapokat kitölteni képes, nem bugos, böngészőbe beépülő PDF olvasó.
Tudom Google a barátom, higgyétek el rengeteg editort, olvasót, konvertert letöltöttem, de egyiksem ért semmit, ezért konkrét bevált progikat keresek!
Köszönöm, ha bármelyikre is tudnátok egy normális megoldást találni!
Üdv,
Spe
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest