- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Ja, azok jók lennének! Bár szerintem eredetiben az igazi, kíváncsi lennék a Das Bootra úgy is!
Apropó, tengeralattjáró. Kipróbáltam én is a Silent Hunter III-at. Hááááát, így elsőre nem voltam elájulva. Pl. néztem nagyokat, hogy hajó-azonosító kis könyvecske van benne, de amikor végignyálaztam, azt láttam, hogy szinte minden ország ugyanazt a két fajta hajót használja. Az angoloknak van több, meg az amcsiknak és a németeknek a játékban, a többi nemzet pedig többnyire az angolokét használja. (Jó, az olaszoknak van egy sajátjuk, valami Soldati Destroyer.) Most nem tudom, de így volt ez a valóságban is?
A másik meg, hogy grafikailag nem nagy durranás, alig több szerintem az IL-2-nél, tehát tipikus ubisoft-os anyag, viszont akkor nem tudom, mitől akkora a gépigénye. Baromi gány még, hogy a tutorial videókat a progi a Mediaplayerrel játszatja le.
Az mondjuk jó, hogy a dumákat be lehet állytani németre is. Az már kevésbé, hogy nagyon akadozva fűzi össze a szavakat a progi.
Én egyébként kicsit másra számítottam. Arra, hogy közvetlenebbül harcolhatok. Itt viszont inkább arra mentek rá, hogy én vagyok a kapitány, és kb. a parancsokat kell kiadnom. Jó, lehet lőni személyesen is pl. a fedélzetről, de egyértelmű, hogy csak a ''buli'' miatt rakták bele. Szerintem.
Budok is vannak benne. Pl. szerintem nem lehetett anno a periszkópot le-fel billegtetni, vagy nincs igazam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- RAM topik
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest