- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
Komplikato #4 üzenetére
Ugye a kettő nem egyforma. Szerintem új kiadóként először is le kell majd tenniük valami jót, hogy felfigyeljenek rá minél többen. A The Finals-t volt szerencsém kipróbálni. Csillivilli, tele van effecttel, skinnel. Nagyon jó kis fejőstehén lehet belőle a végén, ha bejön. ARC-ot még nem láttam. Amúgy valami hasonlót képzelek el ott is, csak épp TPS-ben. Kell nekik egy olyan program amiből folyamatosan jön majd be a lé, s oda fogják majd csoportosítani az embereket amelyik jobban megy. Majd mikor már szépen jön a lé befelé, ha elérnek oda persze, akkor elő lehet rukkolni olyan játékokkal, amik nem F2P-ek lesznek. Szerintem ez a tervük, de nem értek hozza, csak én így csinálnám.
-
lofagi
addikt
válasz
Komplikato #2 üzenetére
Szerintem azt fogják reszelni ami jobban bejön majd a népnek. Majd meglátjuk.
-
Komplikato
veterán
Azért én aggódom, mikor kijött az első trailer és be lett jelentve, ez agy F2P PVE játék volt. Utána kitalálták, hogy PVE/PVP lesz. Ez már zavart. Erre most jött a bejelentés, hogy PVE extraction játék lesz, mert most az a menő ...
Azért a tesztjét nagyon várom persze. De ugye a stúdiónak most elsődleges a The Finals reszelgetése, most megy a második open bétája éppen. -
lofagi
addikt
Ennek nagyon örülnék, ha sikerülne bekerülni a tesztjére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Kompakt vízhűtés
- Vallás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest