-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Matt Lawton@Lawton_Times
EXCLUSIVE: Man City launch unprecedented legal action against Premier League. Has sparked civil war among clubs with hearing due to start on June 10. City describing PL financial rules as ‘tyranny of the majority’. Full story here on @TimesSport -
DeathAdder
veterán
válasz
dellfanboy #208625 üzenetére
potenciál van benne, akár jól is elsülhet. tavaly 101 ponttal nyerte a csampót, PL más kávéház volt a Burnley keretéhez
mások akik képben voltak müntyenben meg visszautasították a felkérést. top edzők híján minden nagy klub az alsóbb polcokról matat
-
DeathAdder
veterán
válasz
Richard! #208613 üzenetére
valami elbaszott csapat nyeri az EB-t.
Az én boldom Ukrajnaamúgy egyáltalán nem gyengék, és nagyobb lehet köztük a kohézió mindenki másnál
ja és Haalandot se sokàig lehet védeni a vàlogatott betlikért, olyan jàtékosokkal körülötte mint Sorloth, Larsen, Odegaard, Bobb, Aursnes, Berge, Ryerson.. ha ő tényleg egy GOAT kaliberű középcsatàr ezt a csapatot a VB-re is simàn ki kellene vinnie nemhogy egy 24 csapatos EB-re...
-
DeathAdder
veterán
válasz
mephi666 #208503 üzenetére
jó a premier lígbe is csinálnak fasságokat, amikor rodrit, vagy kovacicet nem állítják ki olyanra, ami a holdról is látszik hogy piros
de volt hogy a mu-ba casemiro elsírta magát amikor kiállították egy sérülésveszélyes talpaló becsúszásért, nem értette, korábban meccsenként 2-3 ilyenre sárgát se kapott
-
DeathAdder
veterán
válasz
cyberkind #208497 üzenetére
a hányinger leginkább ami kerülhet, nem a sírás, az tavaly kerülgetett a szitit látva
annak azért jár a keksz, hogy a rasszistalobbiból milyen előnyt csinált, talán 1 pirosa van a karrierje során, miközben az összes kiesési szakasz mérkőzésén ki kellett volna állítani + a döntőn is
-
DeathAdder
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #208444 üzenetére
egy újabb okos sasszemű húzás a scout részlegtől, belenyúlni egy ilyen csiszomatlan gyémántba, a pénzzel kitömött besztíg csapatok orra elöl
-
DeathAdder
veterán
válasz
paatrick #208390 üzenetére
jó védekezést az Atalanta csinált, ahogy követő emberfogással levették a kusent az tanári volt, az meg hogy valakinek köze nincs a meccshez, mindent kihagynak ellenük, és ennek ellenére folyamat nyerni tudnak, az valami más
a sziti ellen idegenben tényleg jól védekeztek. a tavalyi után ott szerintem az is volt a meccsterv. a sziti meg gündogan nélkül nem ugyanaz, még meghágnak is sikerült meccselni
-
DeathAdder
veterán
nézzük a jó oldalát, legalább a cr legacy árazódik
-
DeathAdder
veterán
ancelotti masterklassz
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #208314 üzenetére
bocsánat, tévedtem 3 percet
-
-
DeathAdder
veterán
és tényleg elkezdték sárgázni a sárgákat
-
DeathAdder
veterán
durva hogy még egy dortmund ellen sem sikerül kontrolálni. ellenben röfög a faszmák megint
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #208223 üzenetére
jogászkodnak azok, meg ujságírók is teszik a dolgukat, onnan derült ki hogy egyértelműen csalnak ami eddig csak sejthető volt, de nincs mit tenni amíg jogerősen nem meszelik el őket. a jog meg olyan "szakma" ha elég jó vagy benne akkor bármeddig elhúzzák az ügyet, mindenféle gyalázatos, szennyes gazembereket, gyilkosokat, erőszaktevőket, pedofilokat etc.. eljárási hibákra hivatkozva tisztára mosnak, a szitinél meg a világ legjobb ügyvédei dolgoznak százával, brutális pénzekért
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #208181 üzenetére
ha meghág marad akkor az Ineost is el lehet engedni
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #208147 üzenetére
jules koundé van magassarkúban
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #208119 üzenetére
nem lep meg hogy nem a jobban menedzselt klubok akarják. tipik, cselzi, pizsi, mu igazolások ezek rohadt nagy pénzekért
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #208117 üzenetére
sajnos a sziti nem akkora pancser hogy kvaradónáért vagy osimenért nagy pénzt adjon
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #208084 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #208065 üzenetére
zsülien, vagy spalletti, ők legalább láttak már közelről topfodballt
-
DeathAdder
veterán
válasz
mephi666 #208050 üzenetére
De én nem zordon vagyok, ő a mostohaapám
http://www.pharckep.infora.hu/search.php?user=Deathadder&tag=&cat=
stranger28 a zordon
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #208025 üzenetére
nso-n kívül senki más nem írt erről
de ha tippelnem kell, nem azért állt fel egy hatalmas struktúra, amiben slot csak egy csereszabatos edző lesz, hogy jörgen beleszóljon bármibe is
az meg hogy ugyanaz a cikk arról ír hogy 6 hónapig még segíti a munkáját, és hogy Slot nem szívesen fogad tanácsokat kissé ellentmondásos. szokásos bullshit Szőlő lakájmédia
-
DeathAdder
veterán
válasz
Soulfly842 #207997 üzenetére
TURKEY: Super Lig
-
DeathAdder
veterán
More fans attended the Championship playoff final (85,862) than the FA Cup final this weekend at Wembley (84,814)
-
DeathAdder
veterán
Fener próbál rámenni a gólkülönbségre, de valószínű 99 ponttal 2. lesz, mert közbe a Galata megszerezte a vezetést
-
DeathAdder
veterán
eröltetik ezeket a feketéket hogy felénekeljék a himnuszt, de már a tegnapi is elég fals volt
Dustin hoffman hogy megöregedett
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #207943 üzenetére
szerintem McKenna miatt baszta ki a cselzi Pöcsöt, miután a BHA szerződést bontott Zserbóval (ehhez azért acél sirálygolyó kellett), és most megpróbálja hijackolni a cselzi, mert ő a sirályok top favoritja
semmivel nem tudom alátámasztani, csak így gondolom, de az is lehet hogy az elérhetővé vált Zserbó miatt baszták ki Pochot
am érdekes amilyen fenszi név volt tavaly idén úgy nem kell már senkinek. mondjuk meg is értem, én sem szerettem volna a csapatomnál látni
-
DeathAdder
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #207927 üzenetére
nagyon lenyeli a labdát a pizsi
-
DeathAdder
veterán
hajrá Lyon, fegyverbe polgárok
-
DeathAdder
veterán
válasz
cyberkind #207917 üzenetére
évről évre fejlődött és több pontot szerzett mint előző évben
89 ponttal lettek másodikak, ennyivel nem sokan veszítenek bajnokságot (persze nekünk 92-vel és 97-el is sikerült)
ha jövőre hoznak 90+ pontot és nem húzzák be nem nagyon lehet őket miért hibáztatni. a sziti rendszerint hiba nélkül abszolválja a tavaszt. valami 3 bajnokságot veszített a kókler pályafutása során, nem nagyon lesz változás amíg el nem húz, előbb nyer más csapat BL-t mint bajnokságot (ld. cselzi, pool)
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #207896 üzenetére
daily mailes Kieran Gill szerint plélyoff, mindenesetre veretes a névsor
(#207895) atee_13 - szánombánom, majd kérek a gazditól
-
DeathAdder
veterán
cselzi 2 fordulós pélyoffot játszik a konfettiért
jöhet felcsútra is
-
DeathAdder
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #207886 üzenetére
szépen benyelte onana a rövidre
-
DeathAdder
veterán
meghág eddig szépen sétáltatja a kóklert
-
DeathAdder
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #207855 üzenetére
kár érte, reméltem hogy Thomas Frankot elviszik, szerintem ő jó lett volna. Na de reméljük a legjobbakat, egyébként egy szimpatikus intelligens fickó Vincent
(#207862) mvkly - a sziget kegyetlen
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #207845 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
Soulfly842 #207823 üzenetére
na, románónál behúzták az internetet?
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #207822 üzenetére
idén 8 csapat indult, jövőre 9 olasz is indulat akár, ami paradox módon ronhatja az esélyeket, mert ha csak egy besül az elején, akkor már sokkal rosszabbul néz ki ha 7 helyett, 8 vagy 9 csapat eredményei számítanak, így jártak a spanyolok idén
erről írt 1 éve ESPN-en Dale Johnson, amikor a West Ham megnyerte a konfettit, hogyha a kastély újoncként 4. kalaposként egy vélhetően halálcsoportban leszerepel, az a szezon végén kevesebb koeffiecienspontot ér majd, mint általában, ugyanis a szezon végén minden nemzet átlagkoefficienspontját nézik
modjuk akkor is kellemetlen az angolok leszerepelése (leginkább a mu miatt), hiába az elmúlt 7 szezonból 6 alkalommal is megvolt a TOP2, de akkor még nem számított. mondjuk jövőre már máshogy fogják számolni
jobb lesz a svejci formátum, mert a BL idén is csak a negyeddöntőktől kezdve létezett, előtte formalitás volt az egész, színvonaltalan érdektelenség, a negyeddöntőkben meg már nüanszok döntöttek, ha pedig nüanszok döntenek, jobban kijön a túlterheltség, a fáradtság, ezért sem gondolom egy alap dologna azt hogy elmúlt években a PL csapatok annyiszor jók voltak, hiába a pénzügyi fölény
jövőre, amikor elvileg a csoportmeccsek során nagyobb lesz a tét, az már sokkal érdekesebb lesz
(meg a PL-re gyakorolt hatása is)
-
DeathAdder
veterán
válasz
mvkly #207807 üzenetére
valahol fantasztikus ez úgy hogy az elmúlt 4 évből 3x egyáltalán nem volt csapatuk már a BL nyolcban se
semmi súlyozás a BL meg a többi között, sőt még az EKL selejtezőért is extra pont jár, de valahogy fel kellett tölteni a bővített mezőnyt, és nyilván nem jugoszláv csapatokkal fogják
spanyol meg azért volt végig kb. esélytelen, hiába a 3 csapatuk a nyolcban, mert az Osasuna kiesett a konfetti playoffban, és mivel 8-an indultak ezért 8 csapat között oszlott el az összpontszám, bár asszem jövőre már változik a súlyozás
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #207798 üzenetére
azé a Packeta, Bowen, Kudus, Antonio szintű támadókra volt időszak amikor nekem is ágaskodott volna egy liverpoolban
igazából most is, ha Kudus meg Bowen itt lenne
Ward Prowse se rossz, west ham szint, de Soucek a liga legszarabb vkp-ja, olyat azért ritkán látni
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #207795 üzenetére
de tényleg, kis túlzással bárkit elvihettek volna, BL csapatok legjobb játékosait viszik el, pénzük is van, giga stadionjuk, meg London, erre nesze neked: Lopótök
továbbra is arra lesznek jók, hogy bárkit képesek legyenek elkapni, de hosszú távon maradni fog a középmezőny
-
DeathAdder
veterán
újabb focis kontent a kölcsönzőben, a spektrumtól: A Heysel-tragédia
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #207789 üzenetére
Mekkora pancser klub te jó ég
ha most kezdeném a fodballt követni egyre biztosabb hogy west ham szurker lennék -
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #207708 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
mephi666 #207621 üzenetére
a fentihez, biztosan nem a win% alapján hozták, hanem hogy ki az az "outperforming budget" edző aki túlteljesítheti az eredményeit a csapat büdzséje alapján
vagyis továbbra sincs tervben a legjobbakhoz felzárkózni bérkeretben
(ahogy újabban az Arsenal teszi)
amúgy nekem arra a kasztrált kopaszra hasonlít a trónok harcából
-
DeathAdder
veterán
válasz
mephi666 #207618 üzenetére
Iraola év edzője nálam
az mekkora volt már hogy az egyre jobb teljesítményt hozó Gary O’Neilt kibasszták és helyette elvitték a Rayóból az éppen elérhető Iraolát, első 10 meccse alapján már többen kibaszták volna (itt is volt róla szó), aztán az egyik legkisebb költségvetésű csapattal majdnem elérte a felsőházat
Hughes azért bátorat vállalt, de bejött, és ő lesz júniustól a sportigazgatónk
Brentfordtól Frank miatt várhattak megint sokat, de nekik is az egyik legalacsonyabb a bérkeretük. Frankot amúgy megnézném valami topcsapatban
-
DeathAdder
veterán
hírvígó - elegáns
@_pauljoyce - Arne Slot has agreed a three year deal as new Liverpool head coach. One of his tasks will be to improve Darwin Nunez who Liverpool are continuing to back.
második mondat valami 8d sakk kell legyen
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #207600 üzenetére
senki, meg ha 55ért lenne kérő sem adnák el szerintem, de valakiből biztos ki fognak szállni nagyobb pénzért, mert kelleni fog lóvé szélsőre, cdm-re, és cb-re, amit eladások +50m-ből valahogy fedezni kéne
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest