- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
ZavaBalazs #91368 üzenetére
Ez is igaz, mert az odavágón teljesen más dimenzióban játszott a bayern.
-
DeathAdder
veterán
Én semmi extrát nem láttam a tegnapi bayerben, félidőben sokkal jobb volt az arsenal, simán 2-0 ha nem vak az alapvonali. Ott meg eldőlt amikor pirossal kiszótrák a védőt, amit követett a tipikus wenger arsenal felé összeomlás, és a létező összes támadó fel lett tolva, pont mint hétvégén a poool ellen is.
Jobb csapat a bayern, de ennyivel azért nem.
Ez már olyan vereség volt ami miatt tényleg sajnálni kezdtem a ágyúsokat..
-
DeathAdder
veterán
válasz
viharhozo #91328 üzenetére
Ó bazdmeg akkor, nem ordibalta. . Hiába mutatták lassítva az aszisztens pofáját. Nekem nincs mit bizonygatni, és ilyen hülyeségeket keresni... Utoljára conte szájából láttam ezt ordibálni, még meg is jegyezte a sky kommentátor hogy elevent kiabált mert nem fújta tizit csapatának a bíró....
-
DeathAdder
veterán
Na ugyanaz a geci alapvonali most hogy "eleven"-ezett a kis mikrofonjába lewandowski homorításakor
-
DeathAdder
veterán
Xdddddddddddd
-
DeathAdder
veterán
Az arsenal fasorban nincs gazdasági muatókban, a három legtáposabb angoltól is messze vannak, de legalább nagyon stabilan a 4. helyen.
Nekik a 4. legnagyobb bevétel, a 4. legnagyobb kiadás,
a 4 . legtöbb kifizetett bér, a 4. legértékesebb keret
akár kezdõ tizenegyre, akár keretre nézve)Az összes fontos gazdasági mutató alapján egyöntetûen a 4. helyen állnak. Akkor mennének csődbe ha mu, sziti, cselzi szinten vernék a pénzt sztárokra
-
DeathAdder
veterán
Na ez titi volt pedig.... Arsenal
-
DeathAdder
veterán
Szerintem meg simán ki is kaphat az Arsenal otthon.
Nagyon gyenge passzban vannak, hétvégén is úgy le lettek focizva (az első félidőben legalábbis nagyon) mintha a Bayern-Arsenal 3. félidejét néztem volna.
Alexis összebalhézott a csapattársakkal, edzővel, ezért száműzték a kispadra. Őt is utolérte a tipikus dél amerikai hiszti, nagyon nincsenek most a toppon. Szerintem max akkor nyernek ma, ha a Bayern full B csapattal tolná, de azt meg úgysem fogják "megkockáztatni"
-
DeathAdder
veterán
válasz
NyxNyxNyx #91173 üzenetére
Fogalmam nincs, hát tudom én?
csak a Juventust ne
egyelőre úgy látszik hogy az alsóházi csapatok ellen megy a szenvedés.
Evertont Klopp mezőnyben eddig mindig simán lerendezte és a Sevillát is ha már felhoztad úgy lemosták az első félidőben hogy engem is meglepett, az akkor látottak alapján 10ből 8 az is győzelem, de inkább ebbe most nem megyek bele.
Jövő hétvégén viszont lehet szopni a burnleytől
-
DeathAdder
veterán
Én ugyan nem láttam a meccset, tény hogy az egész united szar, úgy csapatként, de Pogba azért messze nem középszer. Nem is klasszis egyelőre legalábbis, inkább olyan potenciális győztes mint sem született győztes, és kurva nagy teher rajta huszonpárévesen a világ legdrágábbjának lenni, bár az egójával eddig se volt gond, és nagy pofa kellett ahhoz is hogy visszamenjen az utd-be azok után ahogy elhagyta..
-
DeathAdder
veterán
válasz
Assimilator #91065 üzenetére
Hát ja... ha a biszem baszom csodafoci csúcsra van járatva akkor talán sikeres lehetsz, különben nem sok babér terem. Ott van az Arsenal pl. aki a top4-en kívül semmi másra nem megy a csudafocijával. /bár örülnék én annak a top4-en kívül semmi másnak
/
-
DeathAdder
veterán
válasz
forceberg #91062 üzenetére
Így van, a luxusboszokon kívül, más a kiscsapatok is egyre jobban preferálják ezt a fajta "játékot", mert nem szükségeltetik hozzá annyi tudás mint a tilitolihoz, és nem utolsó sorban hasznosabb is.
A buszozás ma már egy nagyon komoly szakma a futballon belül, ami egyre jobban kezd kiteljesedni.
Mindig megvan az az időszak hogy mikor milyen futball dominál, és mostmár egyre jobban a busz korába érünk. Sok poszt íródott erről, magyarul is olvastam már többet ami rendkívül lényegretörő, részletes és tanulságos volt, de még az is csak a felszín vakargatása egy pl Simeone féle buszhoz -
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #91056 üzenetére
#majdjövőre
-
DeathAdder
veterán
válasz
Assimilator #91046 üzenetére
Pont az a célja a védekező csapatnak hogy átlövésekre, ívelgetésre, szélre kiszorítsák az ellent, vagyis a pálya "leghaszontalanabb" részére. A halfspacet mint egyik legfontosabb taktikai zónát valamint az aközé eső részt pedig roppant szervezetten lebuszozni.
Az Atletico játékáról volt így magyarázva és képekkel alátámasztva egy nagyon jó kis írás.pl:
Komoly szakmai munka van e mögött, ne higyjük csak úgy ész nélkül csinálják 10szerre is ugyanazt
Liverpoolnál ilyen esetben többször megáll a tudomány, elejében még Cou-val az élen az egész csapat lődözte kapura ész nélkül a lasztit, mindhiába. Így legalább volt néhány ígéretes helyzet, de a védők és a kapus egyszer sem hibázott.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Assimilator #91038 üzenetére
Remélem nem rúgják ki Kloppot, jobb edzője úgysem lehet a Poolnak, és az FSG sem a türelmetlenségről volt eddig híres.
Igen a Leicester feltámadt, de hány meg hány ilyen példa volt már hogy 10 fordulóval a vége előtt edzőcsere, és az adott csapat bravúrosan megmenekül a kieséstől. Ezt pl. a Sunderland kb minden évben eljátszotta eddig.
Na de nem mentegetőzni akarok, a pool is ultrafos volt ma, és kettőn áll a vásár, de ez a Leicester nagyon nem az a Leicester volt amelyik gólt sem tudott lőni ebben az évben, sokkal inkább hasonlított a tavalyira
-
DeathAdder
veterán
válasz
Assimilator #91033 üzenetére
Én meg ettől tartottam, mert az ilyen csapatok mindig mennek mint a veszettkutya, írtam is pár napja
Echte ugyanez volt a Swansea ellen is, egy zsírúj edző, momentuma nem volt a Poolnak, megérdemelten kaptak ki, ahogyan ma is.És továbbra is tartom hogy hiba volt Ranieri menesztése. Most ez az új impulzus kitart még pár meccsig aztán ugyanott lesznek, legfeljebb kicsit összeszedik magukat, de ez Ranierivel is így alakult volna. Végül pedig megragadnak az alsóházban, vagy rosszabb esetben visszaesnek egy ligát és lifteznek ahogyan eddig is tették.
-
DeathAdder
veterán
Sherwood -> Leicester, azt oszt egen
-
DeathAdder
veterán
baromi gyengének azért nem nevezném
Ez a Leicester azért megnyerte a csoportját, akármennyire is nem volt erős. Simán elvegyülne bármikor ilyen Ludogorec, Rosztov, Brugge, Legia, Zágreb, Moszkva, Kijev, Köbenhavn, Besiktas etc.. között, akik gyakori résztvevői a BL-nek. Sőt simán el is mehetne helyettük
City meg inkább menjen csődbe
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #90864 üzenetére
Te dolgod, nem árt viszont tudni hogy 38 fordulóból áll a bajnokság, a púl meg éppen az ilyen csapatoktól szokott kiszopni, de legalább idén képesek kompenzálni valahol.
"Ha egy év végén valószínűleg kiesőjelölt Leicestert nem tud a Pool legyőzni, akkor mégis miért érdemelne BL-szereplést"
Mondjuk azért mert végiverte a top és felsőházi csapatokat, néhány döntetlen mellett.
Szubjektív, akkor szerinted jobban mégremli a BL helyet az aki a kicsiket veri , a nagyoktól meg szopik, mint fordítva. Oké, elfogadom.
Szubjektív szempontból ha nézzük, akkor viszont a Sziti, Cselzi sem érdemel BL helyet, mert nem éri hogy betoppanó cukros bácsik faszméregető szereként kezelt csapatok szerepeljenek ott.
Mert ha azok nem lennének akkor máris kettővel kevesebb jobb csapat lenne a púlnál, és nem lenne az a kettő aki jobban megérdemli a bl helyet mint ők. -
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #90860 üzenetére
Mert az Arsenal aztán BL helyet érdemel a kézről bepattanó hosszabítás utáni lesgóljaival (igen több is volt), vagy ordító kamutizijivel, az ellennek be nem fújt jogos tizikkel főleg a mérkőzés legvégén, 16on belül kézzel passzsávot záró mozdulokról ne beszélve, vagy a szó szerint semmiből szerzett góljaival, a jogtalan emberelőnyért..
Ezek mind rengeteg pontot hoztak, ahol nagyon nem érdemelték volna meg egyiket sem.
Nehogy már egy leszter vendégszereplésre hegyezd ki hogy lófaszt se érdemelnek ha nem aratnak felettük fényes győzelmet, amikor rengeteg fényes győelmet arattak már a szezonben...
És elfogultság nélkül mondom inkább legyen a Klopp féle gegenpressinges Pool a BL-ben mint a Spurs vagy Arsenal akik rendre lejáratják magukat. (bár odáig el is kell tudni jutni, tudom)
Az agyon szopkodott Pep szitijét is lemosták a pályáról, és edzőváltáskor hatványozottan megvan mindig az az az extra impulzus hogy lehetsz nyeretlen tökutolsó is nagyon benne van a váratlan meglepetés.
Szerintem simán benne van, hogy otthon előhúznak valami váratlant, akár hétvégén, de akár a BL-ben is. -
DeathAdder
veterán
Érdekes infót olvastam a belga bajnokságról (nem saját írás, csak bemásolom)
Érdemes megnézni a belga csapatok (magukhoz képest) kiemelkedően jó nemzetközi teljesítményét. Pont ma dumálgattunk fociról a belga kollégával, és ecsetelte kicsit, hogy náluk milyen is a bajnoki rendszer pár éve: 16 csapat van, nyomnak egymással 30 meccset. Ezután az első 6 rájátszást nyom (10) meccs, de ezek az új pontok a korábban szerzettek feléhez adódnak hozzá. Vagyis egyrészt ősszel lazábban lehet bajnokizni (valamennyivel), és inkább fókuszálni a nemzetközi meccsekre, hiszen első 6 a cél, a szerzett pontok meg úgyis feleződnek. Tavasszal pedig már sokkal inkább csúcsformára van hegyezve a csapat a rájátszásra (és a 10 fontos meccsre) készülve, mint egy leharcolt karácsonyi angol alakulat példának okáért.
És ez a vonal egyelőre nagyon bejönni látszik a belgáknak, Angliában persze ellenforradalomként ver le minden újító ötletet az FA. -
DeathAdder
veterán
Bazdmeg Firenze, ezt honnan veszítették el....
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroware #90835 üzenetére
Ezt már a filmben is megmondták
"mint a Tottenham"
jól van nem bántom, maximálisan tisztelem őket.
De azért elmehetnek a faszomba hogyha ma kiesnek -
DeathAdder
veterán
válasz
Citroware #90817 üzenetére
Igen, ez valahol félelmetes.
Kiesőjelölt csapattal a világ legnehezebb bajnokságát nyered meg, következő szezonban kiváló BL-szereplést hozol szintén nevetséges költségvetésű csapattal. Ők nem a cselzi, ahol Dunát lehet rekeszteni a pénzzel. Aztán van egy többhónapos szar periódusod, és kibasznak mint macskát... ezek után mégis kinek lesz kedve odamenni? -
DeathAdder
veterán
válasz
Assimilator #90809 üzenetére
Megelőztél épp akartam írni
-
DeathAdder
veterán
válasz
Richard! #90776 üzenetére
Ez a leszter tavaly pont így nyert bajnokságot.
30-40% os birtoklás, 60-65% passzpontossag, kevés helyzetből gól, sokkal masszivabb középpálya kantéval, hátul meg rengeteg mázli, bírói segítség etc..Nem barsza szinten gurigáztak hanem rohadt pontatlanul középszer szinten.
A meccs képe kb olyan volt mint a southamton elleni meccsük volt. Én igazából sokkal többet vártam volna a Sevillatól, hiányzik Emery meg Gameiro...
Na de így lesz egy jó kis visszavágó
leszter otthon nem lesz szar, szitit is szépen kivégezték.
Simán benne van egy 3-3 is, de szerintem behúzza azért a jobb, rutinosabb csapat az összetettben
-
DeathAdder
veterán
Miafaszom ez a meccs? 52. perc élő és állítólag 4 perc múlva szevijja lejcseszter a sport1en felkonferálva
-
DeathAdder
veterán
válasz
L_YKing #90727 üzenetére
Hatalmas mákkal és egy olyan embertelen munkabírású emberrel amilyet én még soha nem láttam, olyan statisztikákkal amilyet megkocáztatok szintén soha nem láttam.
Előtte és utána is csak egy PL kieső és feljutó csapat voltak, valamint harmadosztály.
Persze gondolom Citro miatt trollkodsz csak megint.
Jó kis meccs lesz, én direkt várom
-
DeathAdder
veterán
válasz
Assimilator #90712 üzenetére
Szerintem senki nem szedne ízekre őket.
Bármennyire is ruhellem őket , a szitiben nagyon komoly perspektíva van és egy nagyon jó keret.
Nem a legjobb de nagyon erős.Ezzel a játékkal meg a busszal lehet megverni pep csapatait, ahogy a leicester is tette pl.
Monaco előtt azért le a kalapppal -
DeathAdder
veterán
Lyézusom baszki, hallgatom a sport1 tv-t és érzem hogy halnak az agysejtjeim
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #90663 üzenetére
ja , hát az ciki..
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #90659 üzenetére
Ajándék? Ez bevett dolog angliában hogy az ilyen sokadosztályú csapatok kedvesnednek valamivel.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroware #90567 üzenetére
azért a psg kurvajól tolta ám, nem minden nap látunk olyan teljesítményt. Van igazság Túrpi Úrfi gondolatában, hogy a bárszá ellen mindenki 110%-on pörög + egy jó edző aki ismeri is a bárszát, és a klasszisokról se feledkezzünk meg, Verratti és Rabiot elképesztő, sajnálom hogy ilyen olajos csapatban tengetik napjaikat, de a keret többi tagja is abszolút szűk elit, a világ egyik leggazdagabb csapatában.
A sziti is szépen lefocizta a bárszát az Emptyhadban, valahogy mostanában nincsenek toppon a katalánok, a reál is vezeti a bajnokságot emberöltő emlékezet óta most először, atyaég...
-
DeathAdder
veterán
válasz
Assimilator #90568 üzenetére
Sajnos nem személyes tapasztalat
keresztapámat viszont sokat faggatom, a munkájából adódóan sokat jár anglia különböző városaiban, és a legnagyobb magyar szurkolói oldalon is többen havi szinten megfordulnak Liverpoolban, inen a konklúzió -
DeathAdder
veterán
válasz
Citroware #90561 üzenetére
Mondjuk ezt sosem értettem, miafasznak mennek inkább egy szpurszbe vagy arzenálba úgysem nyerik meg a BL-t 6-8 meccs oszt ádiosz..
Szerintem ami legtöbbet számít hogy London, világváros, divat, siker, pénz, csillogás, szórakozás etc.. inkább mint egy putri Liverpool ahol nincs semmi, meg a fizetés se mindegy persze -
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #90556 üzenetére
Eddig is kurva sokat ért, egy feltörekvő csapatnak gyakorlatilag ez az egyetlen lehetősége hogy ne nyíljon évről évre egyre nagyobbra az olló a dúsgazdag és olajosokhoz képest.
én is ezért szorítok minden évben a top4ért, minden mást leszarok
-
DeathAdder
veterán
válasz
KisTücsök #90527 üzenetére
Nekem nagyon úgy tűnik hogy tisztában vannak a prioritásaikkal és a helyzetükkel, vagyis hogy egynél több hadszintérre nem alkalmas a keretük, azért all in-t csak az egyik sorozaton alklamazzák, természetesen arra ami a legtöbb bevételt generálja.
Ez szurkolói szempontból nagyon nem kecsegtető, gazdaságiból viszont annál inkább.
-
DeathAdder
veterán
válasz
BenHans #90524 üzenetére
Így már értem, ezt nem tudtam
Igen a saját stadion, az infrastuktúra és egyéb környékbeli klubot szorosan érintő dolgok igen fontosak gazdasági szempontból.
Előttem az Arsenal példája lebeg, ők ezen már nagyon okosan túl vannak, és most vannak ott hogy lépniük kellene következő szintet amihez már Wenger nem elég. -
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #90522 üzenetére
Így már tiszta
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #90516 üzenetére
Pedig semmi újkeletű dolog nem történt
Valentin nap környéke jó behatárolható, hogy akkor kezdenek az amcsi kábeles sorozatok visszatérni a téli szünetből, az Arsenal meg elköszön európától a nyolcadban.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroware #90506 üzenetére
Nem te vagy magdi jósnő a fészbúkról, és csak az univerzum tréfált meg?
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #90306 üzenetére
28 lenne mire le lehetne igazolni, akklimatizálódást is beleértve lesz az 29 is. Dortmundban is kellett neki idő.
Kloppék meg ilyen "trottyokat" nem igazolnak, főleg nem pénzért(tudom klavan, de ő abszolút b tervnek lett igazolva a kiöregedő kolo helyére)
szerk. én csak az ő fejükkel gondolkodom, ezért szinte teljesen kizártnak tartom hogy megvegyék
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #90304 üzenetére
öreg trotty, ide ne jöjjön.
Menjen inkább a reálba levezetni csrilliárdokért -
DeathAdder
veterán
de asszem bilic is el lesz tiltva XD
-
DeathAdder
veterán
pff most nézem csak az összefoglalót, azért az arzenál sem panaszkodhat az idei szezonjára
ja és a végén a hull kapott egy pirosat kezezésért
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroware #90282 üzenetére
Az hogy a liverpool a legbalfaszabb csapat kerek e-világon az egy dolog, és hogy a spursznek is mostanában igen csak adott a gép az is tény, de mit sem von le abból hogy honnan hová jutottak.
A liverpool sincs rossz úton, de a spurs sokkal sokkal mélyebbről indult, és már senki nem legyint úgy rájuk mint évekkel korábban. Mennyivel jobb volna a bajnokság ha ilyen csapatok küzdenének a bajnokiért, és nem volna az a 3 ultravastag más dimenzióban élő klub. Bár a mu önerőből ilyen tápos, az is kétségtelen.
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Itt van a nagy sziti meg az űber kerete hazai pályán épphogy lenyomta a swanseat, hála a legújabb 40 milliós támadónak...
Ez legyen szem előtt akkor is amikor szidjátok a sokkal de nagyon sokkal gyérebb kerettel rendelkező liverpoolt hogy "nem tud megverni ilyen swanseakat"..... -
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz
Assimilator #90091 üzenetére
Nana
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Motoros topic
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest