Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Tibiajax #193984 üzenetére
Olvasgattam, néha még írtam is, de sajnos úgy hozta az élet, hogy a foci helyett gond töltötte ki a gondolataimat.
Néztem természetesen a Rómát meg a válogatottat, követtem Szobit, a Mourinhos meg egyéb hülyeségekre nem volt idegzetem reagálni, lehet jobb is.
Ez a tipszmikszűté olasz módra sem érint meg, ez nem jelent egyből bundát, ráadásul az a nyomorult aki köpi a neveket full kamut is szór. Amíg nem manipulált meccset valamelyik hülyegyerek addig szerintem a csapatokat is békén kell hagyni őket meg max erre a szezonra eltiltani, ha olyan, de sima tiltott játékért csak menjen valami kurzusra hetente.Ha már fogadás, a "drága jó szeretett" 'pool nyerje már meg 10 ember ellen ha kérhetem. A sok okos még hendivel dobálta őket, tudtam hogy az nem lesz oké, inkább a H + 3,5 gól alatt. Mondjuk lehet segítene ha nem a fürtös kézilabdásra játszanák ki a szabadot.
szerk. Ez meg nem tizi. Jól van. Mondjuk az EL döntő után nem is számítok másra egy ilyen belterjes szigetlakó fehérpálcástól.
szerk2. Na, a kéz az tizi lesz, fő a következetesség ha már az EL döntőt az imént hoztam fel. Patkányok.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest