Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
''...ez a szerep, amibe te és még jó páran bele akarjátok kényszeríteni a nőket...''
Nem olvastad ezt a részt a hsz-emben:
Hangsúlyozom, nem akarom beskatulyázni őket : aki dolgozni akar, menjen dolgozni, aki 40 évesen akar gyereket szülni, hát tegye, akinek a karrier a fontos, hát épitse, én tisztelem őket is.
Akarja a tököm belekényszeriteni őket. Éntőlem nyugdijba mehetnek gyerek nélkül, végigdolgozott 40 évvel, aztán majd szépen kihalunk. Igy a nők férfiak lesznek (már látom, ahogyan az autóból is középső ujjal mutogatnak és padlógázzal közlekednek, meg a foci előtt ülve söröznek, káromkodva - merhogy nehogymá ők ne!), a férfiak meg nők lesznek, kis csini ruciban főzőcskézve, csacsogva a barátocskákkal a Született Férjeket nézve. Sőt, kifejlesztik a beültethető méhet, merhogy ha a nők nem hajlandóak gyereket szülni, akkor kénytelenek lesznek a férfiak. Nehogymá rákényszeritsük szegényeket, hogy munka helyett gyerekkel törődjenek.
Oké, sarkitottam, kövezzetek.
Én azonban elvárom a bnőmtől, hogy majd annakidején otthon legyen a gyerkőccel (nembammeg, majd én szülök mi?), adja meg neki mindazt amit igényel, én majd biztositom erre az anyagiakat, plusz ha lehet, napi 10 óra meló után meleg vacsival várjon. Igen, ilyen himsovi geci vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest