Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andie

őstag

válasz Sipi #139 üzenetére

''...ez a szerep, amibe te és még jó páran bele akarjátok kényszeríteni a nőket...''

Nem olvastad ezt a részt a hsz-emben:

Hangsúlyozom, nem akarom beskatulyázni őket : aki dolgozni akar, menjen dolgozni, aki 40 évesen akar gyereket szülni, hát tegye, akinek a karrier a fontos, hát épitse, én tisztelem őket is.

Akarja a tököm belekényszeriteni őket. Éntőlem nyugdijba mehetnek gyerek nélkül, végigdolgozott 40 évvel, aztán majd szépen kihalunk. Igy a nők férfiak lesznek (már látom, ahogyan az autóból is középső ujjal mutogatnak és padlógázzal közlekednek, meg a foci előtt ülve söröznek, káromkodva - merhogy nehogymá ők ne!), a férfiak meg nők lesznek, kis csini ruciban főzőcskézve, csacsogva a barátocskákkal a Született Férjeket nézve. Sőt, kifejlesztik a beültethető méhet, merhogy ha a nők nem hajlandóak gyereket szülni, akkor kénytelenek lesznek a férfiak. Nehogymá rákényszeritsük szegényeket, hogy munka helyett gyerekkel törődjenek.
    Oké, sarkitottam, kövezzetek.
    Én azonban elvárom a bnőmtől, hogy majd annakidején otthon legyen a gyerkőccel (nembammeg, majd én szülök mi?), adja meg neki mindazt amit igényel, én majd biztositom erre az anyagiakat, plusz ha lehet, napi 10 óra meló után meleg vacsival várjon. Igen, ilyen himsovi geci vagyok. :(((

Új hozzászólás Aktív témák