Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• divot

veterán

válasz Andie #147 üzenetére

''Én azonban elvárom a bnőmtől, hogy majd annakidején otthon legyen a gyerkőccel (nembammeg, majd én szülök mi?), adja meg neki mindazt amit igényel, én majd biztositom erre az anyagiakat, plusz ha lehet, napi 10 óra meló után meleg vacsival várjon.''

Ezt ugyen már megbeszéltük egy másik topicban, de szívesen leírom itt is: nagyon kemény - bár szeretetteljes - meló a gyerkőccel otthon lenni. El sem tudod képzelni, hogy mennyire. Én is csak onnan tudom, hogy szerencsémre itthon dolgozom, így tudok segíteni a feleségemnek párhuzamosan a melóval.
    Így első kézből be tudok számolni róla, hogy milyen jövőt is szánsz a kedvesednek. Elvárod tehát tőle, hogy szűküljön be otthon, a négy fal, és a gyerek legyen az egyetlen társasága, villámgyorsan essen ki a kulturális, társadalmi, közéleti folyamatokból, kvázi veszítse el a kapcsolatát a külvilággal, teljes mértékben adja föl önmagát, csak hogy te elégedett lehess a gyerkőcneveléssel meg a vacsoráddal.

• tildy

nagyúr

válasz Andie #147 üzenetére

Ne haragudj, de az általad felsorolt dolgok, az általam kevésbé nőiesnek gondolt nőkre egyáltalán nem igazak.
    Általánosítasz , de kegyetlenül.
    Én azonban elvárom a bnőmtől, hogy majd annakidején otthon legyen a gyerkőccel (nembammeg, majd én szülök mi?), adja meg neki mindazt amit igényel, én majd biztositom erre az anyagiakat, plusz ha lehet, napi 10 óra meló után meleg vacsival várjon. Igen, ilyen himsovi geci vagyok

Az a baj, hogy többen rá akarják ezt húzni olyan nőkre, akiknek nem ez az élete álma. Szerintem (és most beszélhetek szerintem ladybug és a többiek nevében is), nem azért főzünk a párunknak vacsorát, mert muszáj, mert elvárják tőlünk, satöbbi, hanem azért, mert ez jóleső érzéssel tölt el. De amint ezt megkövetelik, elvárják, sokkal kevésbé fogjuk midnezt boldogon és dalolva tenni, esetleg nemet is mondunk.

Szeretnénk úgy élni , hogy az mind nekünk mind a környezetünknek jó legyen, de ebbe nem tartozik bele az, hogy belekényszerítsenek dolgokba, csak mert ''így szokás''.

Sipinek nagyon jó a meglátása egyébként.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák