Aktív témák
-
divot
veterán
1995-96-ban, már nem emlékszem pontosan, szóval amikor leégett valamelyik nagy távolkeleti memoria gyár, vettünk a cég 486-os gépébe 64 MB RAM-ot.
104.000 forint + ÁFA-ért! :)) -
ColDFirE
csendes tag
akkor nemsoká lehet lecserélni a jó öred SDimet, meg alaplapot meg procit:))
első gép..... XT ahhh már 6 évesen is szétszedtem :DDD -
TitiRii
senior tag
hy all
hát.. megmondtam. mire megkapom a ramokat (jövöhét) elbuktam egy 3. 512 ddr 333 modul árát :)))
bár most csökkentettek amdééknél.. de még nekem mindig zul sok az 2.5 barton ára :DDD -
róland
veterán
Amúgy örvendetes, hogy esnek az árak. Talán mire gépet veszek, belefér az 1GB is a keretbe.
-
peace&love
aktív tag
Ugye megmondtam.
[L]http://prohardver.index.hu/rios2_uzenetek.php?from=9921[/L]
Jó volt a füles! -
Sanyo
senior tag
Epp ma rendeltem 2x512 mega PC3200 ramot. :)
-
TitiRii
senior tag
nekm ezt engedték 1* öszerakni ,elötte félteték hogy elrontom a éreg drága p1, meg 386 ost :DDD
a legelső gépem még egy 386 sx volt :DDD
akoriban a c64 jobban csábított :DDD
az elött meg a c16
áhh azok voltak csak a szép idők.. kazeta tekergetés, nagyflopi cserélgetés, jostik gyilkolo játékok :DDD -
TitiRii
senior tag
nem vagyok hive a tuningnak
max kiprobálás szintjéig. tartosan sose.
(ezt az alapozta meg bennem mikor láttam elfustölni, és totál leégni egyik haverom 333@450 cerkáját, alaplapját,vga,hang stb dolgát.. 2,5 évig ment 450 huzva és eddig pirta a lap vagy a proci..sose derül ki.)
szvsz igy is bőven elég lesz, már csak egy 333 proci kell mellé, aszem megvárom mig esik kicsit a barton ára.. ugyis a 400 ask fognak most jöni májustól.
mellesleg ey 3/4 éves palmolinó 1.8 ikszpé kinek mit ér meg?:D
ha kell, és nem száit a gari akkor ingyen szorzofüggetlenítem :D -
TitiRii
senior tag
ha belegondolok hogy az 1. gépemben amit én raktam össze milyen büszke voltam a 4*64 mb sd re?! :DDD
az akkor akkora 1 nagy ram menyiség volt a 433 celeronal 1 ütt hogy váááá
a win 98 csak ugy hasított rajta! na meg a hl is!! a tnt2 promon! :DDD
mntha tegnap lett volna... :O -
dXtr
tag
nem ddr erte el sdt hanem sd a ddrt
najo nemtom -
Ploszi
senior tag
az biza igencsak jó lenne :))
-
TitiRii
senior tag
aszem nem kell magyaráznom :)
(privát forrásokból austriában a samsung 256 333 már neto 5 e ft alatt van mig az 512 már 10 e ft alatt!!!! )
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drón topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest