Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseneles
őstag
NA mindenkinek itt egy kis teszt a X2 6400+ Black Editionról [link]
-
luci
aktív tag
válasz
7600 GS #8991 üzenetére
biztosan találsz valahol a 6400+ ról is ,de engem jelenleg ez izgat ,ez tartozik az elérhető kategóriába (pontosabban nem vok "GAMER" gyerkőce
néhány tesztet láttam ahol a 6400+ ba már nem sok tartalék van hagyományos megfizethető hűtéssel
Persze 10 -12 k ért vagy vízzel az is egekbe huzható talán
De ha a ráfordított pénzt és a huzási lehetőséget nézzük ,akkor a 5000 + Br 25 k ért Best Buy az amd vonalon
-
Gézengúz
addikt
Hoppá...........
Tisztelt Cím,
Igen jár a hűtő.
Tisztelettel,
Bartos Tamás
iPon Computer Kft.
- Idézett szöveg elrejtése -Üdvözletem
Érdeklődni szeretnék erről a termékről....
http://www.ipon.hu/?product_id=18990
A processzor mellé mivel dobozos, jár gyári hűtő vagy nem???
Köszönöm.......
-
volvoguy
addikt
értem. és köszi skacok. amugy ebből sokat/vstagon kell a procira kenni, vagy csak egy kis borsószemnyit, és azt elkenni vmivel szépen egyenletesen?
-
kemi86
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, h érdemes-e játékra BE amd procit venni?
Megtudná vki mondani,h mire jók ezek a procik?üdv,
kemi -
luci
aktív tag
-
Márk
senior tag
Hali!
Hát nem tudom, nekem a régi gépemben ugyanolyan 420-as Chieftec van immár négy és fél éve, mint amilyet lecseréltem, és semmi gondom vele. Annyi különbség azért volt köztük, hogy az csak 20 tűs, illetve nincsen rajta sata áramkábel, de egyébként ugyanaz volt a kettő. Igaz hogy a régi gépben csak egy Athlon XP 2500+ Barton@2100Mhz, 7600GS, egy vinyó és egy DVD író illetve 2×512MB ram van, ezeket meg bőven el tudja látni energiával. Ja és ez nem az a fajta volt, amelyiken egy nagy 12cm-es venti van az alján oszt jóvan(azokról én is úgy hallottam, hogy sok gond volt velük), hanem egy-egy nyolccentis venti volt az alján és a hátulján aranyszínű ráccsal.
Üdv.: Márk
-
Tocika
aktív tag
megtörtént a bios frissítés!
a legújabb van fent
de most meg elég kevest ír a cpu hőmérsékletére...
létezik hogy a cpu normál álapotban 11 fokos legyen?
1.mag 6 celsius
2.mag 5 celsius -
-
volvoguy
addikt
üdv. magam próbálom meg a gépemet összrakni. és érdekelne, hogy a proci alá az a kence, micsoda? volt aki nanotechnológiával készült szilikont mondott nekem. azt tudom hogy a hűtés miatt kell, és hogy elég hatékonyan teszi a dolgát. de hol tudom beszerezni? pc-boltokban van iylen? és miylen néven kérjem?
-
Tocika
aktív tag
Mégsincs új bios a deszkán...
jött ki egy új bios ami a cpu temperature hibákat javítja de a live update nem látja....
kislemez meghajtóm meg nincs...
ilyenkor mi van?
minden képpen kell kislemez meghajtó? -
Cseneles
őstag
Hali!
nekem FSP 550W-os van! Még énsem néztem + mi a procinak a vége csak az alapfesz-en próbálkoztam mert a ramjaim gariztatom! mind a 2 kit-ből az eggyik behalt! kingmax-ot meg kölcsönbe kaptam a számtekboltos spanomtól és nemakarom igazán kinyirni....így is már majdnem 900-on szaladt:d -
HERR Z
veterán
sajnálattal kell közölnöm, hogy sajna az 5000+ BE is tudja a 3200MHz-et
Ki veszi meg: akinek nem kell a 2MB L2, beéri csóringer 1MB l2-vel is
miért hülyeség kiadni?mert más mag, és sokan nem azért vesznek 6400+ BE-t mert ők belépjenek vele a 4GHz-es klubba, hanem azért mert alapórajelen ez a leggyorsabb x2....
5000+ -on mit lát a nép?Jááááááj, csak 5000+ , má nem is kell akkor ezen itté' 5200+ olcsóbb is és gyorsabb
Az emberek 1-2%-a tuningol,és úgylátszik ebből se mindenki tájékozott, nade aki igen, nekik készült az 5000+ BE -
Márk
senior tag
válasz
Cseneles #8962 üzenetére
Hali!
Wow, nem is tudtam, hogy ilyen jól lehet húzni a 6400+ BE-t! Akkor majd egyszer nekiállok én is húzni, de még egyelőre hagyom a francba, nem szaggat semmi 1280*1024-ben 8800GTX-szel.
Csak egy kérdés: Hány wattos tápod van? Nekem ugyanis le kellett cserélnem a 420W-os Chieftecet egy 650W-os szintén Chieftecre, mert játékok alatt a régi táppal random kikapcsolt a gép, mostmár az újjal nincs ilyen gondom.
-
Márk
senior tag
Hali!
Már ne haragudj, de miért lenne olyan hülye az AMD, hogy kiad egy olyan procit (X2 5000+ Black Edition), amely simán tudja a durván duplaannyiba kerülő nagytesó órajelét (X2 6400+ Black Edition)? Ugyanis szerintem az AMD-nek több haszna van az X2 6400+ Black Editionon, mint az X2 5000+ Black Editionon, nem?
Sőt továbbmegyek: akkor ki venne egyáltalán X2 6400+ Black Editiont, hogyha a kistesó is tudja ugyanazt a sebességet durván feleannyiért? Így az AMD saját maga alatt vágná a fát (szerintem), de azért ott sem hülyék vannak.
-
kemi86
csendes tag
Sziasztok!
AMD Athlon 64 X2 BE 2400+ 2*256kb cpu-rol lehet tudni vhol vmit.
Egesz barati aron vannak csak szamomra ismeretlen.
Tudna-e vki vmi info-t linkelni rola,
elore is koszi!udv,
kemi -
volvoguy
addikt
ha minden igaz a napokban kapom kézbe a 4400+-os procim. csak reménykedek, hogy G2-s lesz
-
lsc
nagyúr
válasz
Cseneles #8947 üzenetére
A Black Edition procik szorzózár mentesek /felfelé is lehet , ettől BE /, a simákat nem lehet , csak lefelé , a CandQ is ezt teszi .
Mielőtt baromságozunk , előtte utána kellene nézni.
#8951 : Természetesen , igaz nem tudok olyanról , amelyik a 6400 - at nem támogatja /Etttől még lehet /
-
Cseneles
őstag
Szevasztok!
Srácok szerintem az hogy egy 5000+ BE procinak 200*16-ot tudj álítani, ami a 6400+ gyári beállítása az baromság szerintem! Nagyob szorzót nemtudsz neki adni mint a gyári!!!!! Akkor nekem is menne 17,18,19,20....stb szorzóval, de nemlehet biosból választani, Pedig nekem az alaplap is +van hozzá a legfrissebb BIOS-al, amivel már kezeli a X3,X4 -es Phenom-okat! -
luci
aktív tag
Tehát ha a lap támogatja a 16 szoros szorzot akkkor akadály nélkül megy 6400 + ként vagy felette !
-
Sz.Miki
őstag
Valaki tudja, hogy mi a külömbség a 6400+ Black box proci és a sima dobozos között?
-
-
bajnokpityu
félisten
volt windsor 5200+ ban is.annak akkor szerinted nincs tuningpotenciálja?
én most 215ös FSBvel alapfszen használom,220at alapfeszen már csak instabilan tudta.kt890es asszinkron módját mennyire érdemes kihasználnom?PCIe, HT fixálása.úgy vettem észre,meghálálja a 7%FSB tuningot.kérdés,h mennyit várhatok el tőle?AC64Freezer prom van,ezzel mennyire szabad feszt emelnem? -
Joshi
titán
A következő processzorok szinte azonos teljesítményen üzemeltethetőek:
Windsor: 5600+, 6000+, 6400+, 6400+ BE
Brisbane: 4400+, 4800+, 5000+, 5000+ BE, 5200+
Bármelyik proci jó vétel lehet, mindenkinek a pénztárcája szabja meg melyik cpu-t válassza!
A fent említett processzorok közötti teljesítmény különbséget csak a benchmark programok képesek kimutatni természetesen 3-3,4Ghz-en. -
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Va egy 4800+x2 Brisbane procim gyári hűtéssel, és az everest azt írja hogy 55 fokon megy alapon, és félek hogy megfő.
Ez normális hogy ilyen meleg terhelés nélkül?
előre is köszi -
Márk
senior tag
Hali!
Csak tájékoztatásképpen, én 2007 december hetedikén az X2 6400+ Black Editiont 46354Ft-ért, a hozzávaló Asus Silent Square Pro hűtőt (ami tényleg szenzációs, eddig a legmagasabb hőfokom 52°C volt 1,5 óra Crysisozás után max fordulaton, ha meg csak netezek, akkor 1200-ra beállítom, szinte nincs is hangja és csak 41-42°C-os a proci) 11319Ft-ért vettem.
-
Gézengúz
addikt
Ahhh nem lesz ez jó...nagyon nyögvenyelős jobban visszaolvasva azt találtam, hogy nem minden alaplappal okés a dolog(16* volt a plafon amin ment a proci és ami támogatott a lap) és ha emeled is az órajelet a cache akkor is a fele marad csupán.......
Az az érzésem ebből egy aranyos 5600+ -ka lesz.........amit berakok és fut fix 2800 Mhz-en
cache is ok....és van mellé hűtő is
Ja még valami 5600+ -ból belefuthatok gyengébb példányba? Esetleg olyanba ami nagyobb csíkszélességgel készült??
Thx..........
-
Gézengúz
addikt
Francokat... itt a jó link.........
Mivel nem tuningramok mellés szándékszom venni megelégednék a szorzó fölfelével olyan 3 giga környékére..............
-
katt777
félisten
válasz
Gézengúz #8922 üzenetére
Örülj, ha bármilyen AM2-es lapot találsz, amelynek a bios-a támogatja a szorzó-felszabadítást!
Dupla cache sokat számít. Sztem 6000+ a legjobb választás 3,2 GHz-en járatva, főleg a hűtője és a RAM-ok hajtása miatt.
6000+ sem fogyaszt sokat, főleg a 89W-os. Nem kell túlhúzni, és használható CnQ-val, így végeredményben kevesebbet fogyaszt ugyanakkora teljesítménnyel, mint egy hasonló sebességűre húzott 5000+. 5kBE 3,2-ig ment Joshinál vízzel, szorzóállítás nélkül, ha jól emléxem.
Jövőre nézve: Vista nem komálja az erős tuningot, ill. nagyobb fesz. kell neki hozzá. -
Gézengúz
addikt
Ja és itt a link.... ez bizony nem 35000Ft...
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Keresgettem a témában itt de nem nagyon találtam értékelhetőt...
Na most, hogy az Iponnál is 27 ropi alá ment egy X2 5000 Black Edition ára nagyon érdekelne, hogy egy megfelelő lapban ami ugye támogatja a szorzózár módosítást milyen teljesítmény érhető el vele......????? Hol helyezkedne el egy 5600+ vagy 6000+ -hoz képest mondjuk? Milyen esély van a túlhajthatóságára? Meddig lehet húzni? Milyen a jó alaplap hozzá integrált vga-s és anélküli lap esetén? Mennyit szám a fele méretű cache különböző alkalmazásokban, 6000+ -hoz képest? Ez ugye jól tudom 65-tel készül...mennyivel hűvösebb és takarékosabb........mint egy 6000+
Ha valami még eszembe jutna beírom......
Köszönöm előre is.............
Hi
-
volvoguy
addikt
üdv. a 2 közül melyik éri meg jobban? 4400+ ami 2300mhz, Brisbane, és G1 vagy G2, avagy a nála csak pár száz forinttal drágább 4600+, ami 2400mhz, ámde windsor magos..?
-
luci
aktív tag
ő annak alapján fogom lecserélni a coolert hogy viszonyítok a jelenlegi magassághoz ,méretekhez .Zalman honlapján is meg van adva egy két méret ! A magasság miatt nem is aggodnék inkább az átmérője miatt
,arra vonatkozó adatot nem találtam sehol
magasságba 2 mm a zalamn javára + ba ,ami még elférna de az már nagyon off
-így van a táp a cpu fölött helyezkedik el
-
mmdms
addikt
nem tom honnan akrod hozatni a coolert, én anno egy netkávézóból hozattam, ők ausztriából hozzák nagykerből, és a nagyker honlapján beírta az eladó a konfigom, és kiírta hogy jó vgay nem.itt konkrétan az alaplapot és házat lehetett megadni, hogy elfér-e a cooler, de nagyon sok ház adata nincsen fenn az oldalon.
Neked gondolom a táp van útban, mert elég megtermett darabok ezek a coolerek...
-
luci
aktív tag
válasz
tomcat33 #8909 üzenetére
Ja-ja ez a dolog félig meddig az én személyes picit snobságom
Ne legyen már mezei x2
ami bárkinek lehet /van !Legyen BE +plusz pézé de ritkább lessz mégis
katt777 : a ramok most tényleg nyugdíjas tempóba vánszorognak a vissza osztás miatt ,de azért én tisztább dolognak tartanám ha csak a szorzót veszem feljebb ! Azzal ha jól tom semmi nem károsodhat ,max nem indul
-
mmdms
addikt
szisztok!
valaki használ zalman cnps7000B-Cu-t x2 4200+-ra?
érdekelne milyen hőfokokkal megy neki... -
luci
aktív tag
válasz
tomcat33 #8905 üzenetére
5000+ BE -ről lenne szó !
Ára jóval alatta van a 6400+ nak és a 6000 + nak ! A szorzok fejebb állításával viszont pont ott van ,és ha szerencsém van kevesebbet is eszik ..!
Ha meg nem kell a brutál teljesítmény csak pl átlagos akkor vissza venném 5000+ -ra ,és ha pl csak netezek vagy letölt a gép akkor mehet a CQ isTeccik érteni az elgondolásom ?
-
lacafaca
addikt
tudtok nekem vmi túlhajtó progit ajánlani x2-höz amivel lehet feszt is állítani vista alól?
-
lsc
nagyúr
Egy tipp , látom nem olvasol vissza : Szombathelyen is van 4-5 bolt , de mivel főleg intelt árulnak , ezért én pl. az Alien -ből rendeltem , ott volt info , és stimmelt is . Az ár meg futárköltséggel is valamivel kevesebb volt , mintha itt vettem volna valahol . A bolt lehet más is , nem reklám , csak egy példa .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600 v3 processzorok - E5-2603v3,2650v3,E5-2658Av3,E5-2660v3,E5-2680v3,E5-2690v3
- Intel Xeon E3-1220v6 4 mag / 4 szál 3.0GHz+ processzor, ajándék GD900
- Intel Core i7-9700 - i7-8700 - i3-8300 - i3-8300T - Gold G5600 / garancia / számla / több db
- i9-14900K + PHANTOM GAMING ASRock Z790 Riptide WiFi
- AMD Athlon II X4 640
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest