Aktív témák
-
joshua7
veterán
Tudja vki, h az Abit Kv8 pro 1.1-es verzióját be lehet-e szerezni vhol Mo.-on?
Fontos lenne!! -
joshua7
veterán
Le a kalappal!:C
2500 Mhz nagyon király ám!:) -
joshua7
veterán
Majd szólj, h mi lett!
Az Epox sztem lassan ideér hozzánk is. Ausztriában 130 és 160 euró körül van a 8KDA3J és a 8KDA3+. Nekem persze az ócsóbb lenne.:) -
-
joshua7
veterán
válasz
UnConnecteD #91 üzenetére
Milyen márkálú a hdd? Esetleg Maxtor, 80gb, 8mb cache?:) Mert azzal van tapsztalatom.:(
Bár ha mind a 2 egyszerre csinálja, mással lesz ott gond.
Nekem továbbra is tetszik a 'sima' Chaintech vnf3-250 és az Abit KV8 pro is. Csak ezek a fogyatékosságok ne lennének... (Ch: C'n'Q hiánya, Abit: szorzóállítás hiánya:(() -
-
joshua7
veterán
-
joshua7
veterán
Ez igaz, már csak az maradt.
Írtam nekik egy mailt, azzal indokolták, h nem volt rá kereslet... Ezért maradt csak a Giga lap. Ha lesz kereslet, fölvesznek majd ilyeneket is. Gondolom, addig nyomatják a Celeron-okat.:( :((
Én pedig abban reménykedtem, h berakják ezeket az új lapokat mert ott akartam venni, de sajna nem így lesz. Legalábbis egyelőre biztos nem. -
joshua7
veterán
Sajna csak ez a 3 lap kapható Sulineten belül...
Én se tudok dönteni, de az Asus felé húzok.
Az mégiscsak Asus. :)
Aktív témák
Hirdetés
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest