- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére

Nos akár ts-en is tudunk egyeztetni.
-
boogie84
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nos ez a program nálam is csak ennyit csinál. Nem is erőltettem. Ha windowsban működik akk sztem jónak kellene h legyen.
Még csak azt sem tudom javasolni h nézd meg a késleltetést, hisz a bal gombot nem lehet szerkeszteni. Az egy lenyomott gomb után működik 0 szünettel.
Esetleg profilt vált a játékban/játékra? És meghülyül? Furcsa hiba, ez olyan mint mikor belaggolsz ha meglátod az ellent. Menj fel üres szerverre próbálgasd. Esetleg ha feljössz a győri felderítők hc hq szerverére akk közvetlen tudnék segíteni. Megnézem h lősz e vagy mi van...
Azért fura hiba, mert a bal gombhoz nem tudsz hozzányúlni sehogy, nem tudod elállítani.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
-
boogie84
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ha lenyomod késik?
Na ott valami szoftveres hiba van. 1000Hz a kommunikáció?
Windoswban akár paintben, vagy akár másban nem késik? -
boogie84
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Melyik gombot nyomod?
-
boogie84
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Őszintén szólva olyat akartam, de csak XL750BK-t tudtam keríteni. + a tüzes egér jobban tetszik.
Próbáltam a G400at, G500-at is rövid időre. Egyik sem jött be. Össze kell hasonlítanod h bejön e a fogása a többinek.
Mert nekem bizony cod4 alatt töbször előfordul hiába nyomom a gombot érzékelhetően később reagál.
Fejtsd ki bővebben.(#1605) etejedu: Perpill nekem is: HID-kompatibilis egér
-
Atesz1978
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nem rossz egerek ezek az A4Tech-ek! Ezek szerint neked nem vált be! A Logitech minőségben lényegesen jobb az biztos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na ott valami szoftveres hiba van. 1000Hz a kommunikáció?