- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXYS
csendes tag
Bocsi, nem akartam két hozzászólást írni, és azt hittem 1értelmű lesz melyik kinek szól.

A Zoom-ot, Melee (bal egyenes
) persze, hogy játékban gondoltam, de mint mondtam az alapbeállítása vindózban a dolgoknak Vissza és Előre - a neten (ill. asszem Sajátgépben). De te ha zoom-ot akarsz és vindózban szal arra, hogy jobban lásd a betűket vagy ilyesmi
akkor rakd fel az egérhez kapott drivert, de mint mondtad nem láttál Zoom cuccot, lehet hogy nincs alapból, de nézz körül, hátha. Az is lehet, hogy van rá vmi leírás valahol a neten, hogy ha konkréten nincs olyan beállítása akkor be lehessen szószerint adni az egerentyűnek vmi trükkös módon. Szal ha nem látod menüben nézz körül guglival. 
Bevallom őszintén, nekem nincs felrakva a CD-je mert vindózban csak arra használom, hogy előre-vissza. Nekem elég ennyi. Én személy szerint nem vindózbabrálásokra vettem. Elvégre Gamer-Mouse....
De a kérdésed jogos. 

[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) persze, hogy játékban gondoltam, de mint mondtam az alapbeállítása vindózban a dolgoknak Vissza és Előre - a neten (ill. asszem Sajátgépben). De te ha zoom-ot akarsz és vindózban szal arra, hogy jobban lásd a betűket vagy ilyesmi
akkor rakd fel az egérhez kapott drivert, de mint mondtad nem láttál Zoom cuccot, lehet hogy nincs alapból, de nézz körül, hátha. Az is lehet, hogy van rá vmi leírás valahol a neten, hogy ha konkréten nincs olyan beállítása akkor be lehessen szószerint adni az egerentyűnek vmi trükkös módon. Szal ha nem látod menüben nézz körül guglival.