- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen asztali médialejátszót?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXYS
csendes tag
Bocsi, nem akartam két hozzászólást írni, és azt hittem 1értelmű lesz melyik kinek szól.

A Zoom-ot, Melee (bal egyenes
) persze, hogy játékban gondoltam, de mint mondtam az alapbeállítása vindózban a dolgoknak Vissza és Előre - a neten (ill. asszem Sajátgépben). De te ha zoom-ot akarsz és vindózban szal arra, hogy jobban lásd a betűket vagy ilyesmi
akkor rakd fel az egérhez kapott drivert, de mint mondtad nem láttál Zoom cuccot, lehet hogy nincs alapból, de nézz körül, hátha. Az is lehet, hogy van rá vmi leírás valahol a neten, hogy ha konkréten nincs olyan beállítása akkor be lehessen szószerint adni az egerentyűnek vmi trükkös módon. Szal ha nem látod menüben nézz körül guglival. 
Bevallom őszintén, nekem nincs felrakva a CD-je mert vindózban csak arra használom, hogy előre-vissza. Nekem elég ennyi. Én személy szerint nem vindózbabrálásokra vettem. Elvégre Gamer-Mouse....
De a kérdésed jogos. 

[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) persze, hogy játékban gondoltam, de mint mondtam az alapbeállítása vindózban a dolgoknak Vissza és Előre - a neten (ill. asszem Sajátgépben). De te ha zoom-ot akarsz és vindózban szal arra, hogy jobban lásd a betűket vagy ilyesmi
akkor rakd fel az egérhez kapott drivert, de mint mondtad nem láttál Zoom cuccot, lehet hogy nincs alapból, de nézz körül, hátha. Az is lehet, hogy van rá vmi leírás valahol a neten, hogy ha konkréten nincs olyan beállítása akkor be lehessen szószerint adni az egerentyűnek vmi trükkös módon. Szal ha nem látod menüben nézz körül guglival.