Új hozzászólás Aktív témák
-
AXYS
csendes tag
Bocsi, nem akartam két hozzászólást írni, és azt hittem 1értelmű lesz melyik kinek szól.

A Zoom-ot, Melee (bal egyenes
) persze, hogy játékban gondoltam, de mint mondtam az alapbeállítása vindózban a dolgoknak Vissza és Előre - a neten (ill. asszem Sajátgépben). De te ha zoom-ot akarsz és vindózban szal arra, hogy jobban lásd a betűket vagy ilyesmi
akkor rakd fel az egérhez kapott drivert, de mint mondtad nem láttál Zoom cuccot, lehet hogy nincs alapból, de nézz körül, hátha. Az is lehet, hogy van rá vmi leírás valahol a neten, hogy ha konkréten nincs olyan beállítása akkor be lehessen szószerint adni az egerentyűnek vmi trükkös módon. Szal ha nem látod menüben nézz körül guglival. 
Bevallom őszintén, nekem nincs felrakva a CD-je mert vindózban csak arra használom, hogy előre-vissza. Nekem elég ennyi. Én személy szerint nem vindózbabrálásokra vettem. Elvégre Gamer-Mouse....
De a kérdésed jogos. 

[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OTP Bank topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- További aktív témák...
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) persze, hogy játékban gondoltam, de mint mondtam az alapbeállítása vindózban a dolgoknak Vissza és Előre - a neten (ill. asszem Sajátgépben). De te ha zoom-ot akarsz és vindózban szal arra, hogy jobban lásd a betűket vagy ilyesmi
akkor rakd fel az egérhez kapott drivert, de mint mondtad nem láttál Zoom cuccot, lehet hogy nincs alapból, de nézz körül, hátha. Az is lehet, hogy van rá vmi leírás valahol a neten, hogy ha konkréten nincs olyan beállítása akkor be lehessen szószerint adni az egerentyűnek vmi trükkös módon. Szal ha nem látod menüben nézz körül guglival.