Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Exodium
újonc
Sziasztok! Lenne egy elég nagy gondom, számomra. Megvettem a A4Tech PK-910H webkamerát mert tök jól néz ki, youtubon néztem Unboxing videókat, hát.. mondom megveszem és kipróbálom milyen.
Amikor teszteltem (skypen,gif programon,akármilyen olyan oldalon amihez kell webkamera) Eléggé gyatra a minősége, beakartam állítani a skypen a konfigurációkat, beállításokat de csak az élességet,fényerőt(ami szinte csak háttérfényerőt ad, ami nagy szar, mert szürke lesz az egész kinézete) A többi viszont szürkén volt, magyarul nem lehetett módosítani.
Driver nincs rajta, ha kellene rá, dobhatnátok kérlek egy linket,illetve adjatok tippeket hogyan kell beállítani. Köszi!KÉRLEK IRJATOK MERT EDDIG SENKI NEM VÁLASZOLT SEHOVA AKÁRHOVA IRTAM MINTHA HÜLYÉNEK NÉZNÉNEK. XD
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest