- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
Exodium
újonc
Sziasztok! Lenne egy elég nagy gondom, számomra. Megvettem a A4Tech PK-910H webkamerát mert tök jól néz ki, youtubon néztem Unboxing videókat, hát.. mondom megveszem és kipróbálom milyen.

Amikor teszteltem (skypen,gif programon,akármilyen olyan oldalon amihez kell webkamera) Eléggé gyatra a minősége, beakartam állítani a skypen a konfigurációkat, beállításokat de csak az élességet,fényerőt(ami szinte csak háttérfényerőt ad, ami nagy szar, mert szürke lesz az egész kinézete) A többi viszont szürkén volt, magyarul nem lehetett módosítani.
Driver nincs rajta, ha kellene rá, dobhatnátok kérlek egy linket,illetve adjatok tippeket hogyan kell beállítani. Köszi!KÉRLEK IRJATOK MERT EDDIG SENKI NEM VÁLASZOLT SEHOVA AKÁRHOVA IRTAM MINTHA HÜLYÉNEK NÉZNÉNEK. XD
Aktív témák
- Revolut
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 3
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest