- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Micro Four Thirds
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ASUS ROG Ally
Aktív témák
-
Exodium
újonc
Sziasztok! Lenne egy elég nagy gondom, számomra. Megvettem a A4Tech PK-910H webkamerát mert tök jól néz ki, youtubon néztem Unboxing videókat, hát.. mondom megveszem és kipróbálom milyen.
Amikor teszteltem (skypen,gif programon,akármilyen olyan oldalon amihez kell webkamera) Eléggé gyatra a minősége, beakartam állítani a skypen a konfigurációkat, beállításokat de csak az élességet,fényerőt(ami szinte csak háttérfényerőt ad, ami nagy szar, mert szürke lesz az egész kinézete) A többi viszont szürkén volt, magyarul nem lehetett módosítani.
Driver nincs rajta, ha kellene rá, dobhatnátok kérlek egy linket,illetve adjatok tippeket hogyan kell beállítani. Köszi!KÉRLEK IRJATOK MERT EDDIG SENKI NEM VÁLASZOLT SEHOVA AKÁRHOVA IRTAM MINTHA HÜLYÉNEK NÉZNÉNEK. XD
Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged