Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kompakt vízhűtés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Exodium
újonc
Sziasztok! Lenne egy elég nagy gondom, számomra. Megvettem a A4Tech PK-910H webkamerát mert tök jól néz ki, youtubon néztem Unboxing videókat, hát.. mondom megveszem és kipróbálom milyen.
Amikor teszteltem (skypen,gif programon,akármilyen olyan oldalon amihez kell webkamera) Eléggé gyatra a minősége, beakartam állítani a skypen a konfigurációkat, beállításokat de csak az élességet,fényerőt(ami szinte csak háttérfényerőt ad, ami nagy szar, mert szürke lesz az egész kinézete) A többi viszont szürkén volt, magyarul nem lehetett módosítani.
Driver nincs rajta, ha kellene rá, dobhatnátok kérlek egy linket,illetve adjatok tippeket hogyan kell beállítani. Köszi!KÉRLEK IRJATOK MERT EDDIG SENKI NEM VÁLASZOLT SEHOVA AKÁRHOVA IRTAM MINTHA HÜLYÉNEK NÉZNÉNEK. XD
Aktív témák
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest