Aktív témák
-
GalaxGamer
csendes tag
válasz
GalaxGamer
üzenetére
64 megán lazán kell mennie egy 4200 -ason
-
LukE
veterán
64
Pont ma kezdtem újra UT2003-at, minden maxon volt, és semmit nem akadt. Ti4200@300/594.
Ha felbontástól függően 51 fps, akkor én ránéznék valami fps limiter, vagy vertical sync beállításokra. -
Cane
őstag
A 64Mb-ba (bár sok) de lehet hogy a mai csúcs játékoknál nem férnek bele teljesen a textúrák, ha azokat nagyon finomra állítod. Az UT2003-at nem próbáltam, de abban biztos lehetsz hogy nem a ti4200-as memóriajelével van a gond.
(felraktad a k7s6a-hoz az agp drivert amit cd-n adtak hozzá?:P) -
BitRaider
csendes tag
Szerintem inkább a Gf4Ti4200-al van vmi baj. Már többedszer olvasok olyat, hogy ezzel a kártyával ilyen-olyan proggi akad, ami nekem meg nem akad. Pedig 1100Tbird + Gf2 GTS már elég elavult... (Eddig 512SD, most 256DDR társaságában)
-
Drizzt
nagyúr
Van egy 64mb-os gf4 ti4200-am, a kérdésem, lehet, higy néhány játék emiatt megy rosszul? Pl. van az Ut2003, a botmatch felbontástól függetlenül 51 fps, mégis medium detail mellett játék közben nagyon akad a tömegjeleneteknél, low mellett szép folyamatosan megy. Vagy ennek inkább a ti4200-es memóriaórajele az oka?
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Parfüm topik
- Interactive Brokers társalgó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest