Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinnerB0Y
senior tag
Igen, ezt én is olvastam, hogy amin van USB azon mind van alapzaj.
De gondoltam azért egy ilyen árkategóriában az már nem probléma, ha a mikrofon USBs, gondoltam megoldották már ezt a kérdést így 2012 ben.
Egyébként fog kapni a fejhallgató tőlem ajándékba mindenképpen még egy Asus Xonar hangkártyát függetlenül attól, hogy milyet veszek.
Jelenleg a KAVE vezet.
De jó lenne, ha a fejemre is tudnám venni, hogy végül kényelmes vagy sem.. -
cskamacska
addikt
Monnyuk a tökéletes összhatáshoz kell majd egy füleserősítő és akár egy mikorfon előerősítő, de a lényeg hogy ez a cucc elpusztíthatatlan, és 40%-a a bolti árának.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- HP ProDesk 600 G4 Desktop Mini PC, 8. gen i3-8100 CPU, 8 GB DDR4 RAM
- Eladó komplett Sonos házimozi szett Playbar + Sub Gen 1 + 2 db Play:1
- PC RTX 2060 + i7 9700K AKÁR TELJES SETUP OPCIÓVAL
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest