Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Műszakis

tag

válasz tomee007007 #28985 üzenetére

ATK M1 3 napig volt meg :-) gondoltam teszek egy próbát vele, de jön az acezone :-)
    Egy kis pro-kontra akit érdekel, ami tetszett ,jó akku idő, jó kapcsolódás pillanatok alatt . Cloud 3 al összevetve kimodottan olyan játékokkal megnézve ,hogy pl fenn a hegyen fúj a szél és az iránytű mutatja a széljárást és nagyon jól adja a pozicionálást , tetszett. Szoftver jó bár ezt tudtam mert az egerem is VXE. Mikrofon kategórián felüli nagyon jó.
    Ami viszont nem tetszett , hangerő tekerő nagyon bent van és állhatna kintebb , be és a mikrofon gomb kopogós (lötyögös a helyén) műanyag és bizonyos frekvencián berezonál és zavaróan be hallatszik , közepes fejméretem de még így se kellett állítani a fejpánton akinek kisebb a feje az hova állítja? Kínai beszéd visszajelzés lehetne angol .
    Zselés anyag valós de tényleg nem sokáig.
    Filmre jó a hang viszont játéban nem nem tetszett a hangja olyan doboz ....pedig jó a pozicionálása . Én értem hogy van benne ez a rgb villágítás de kinek? Minek? Aki használja úgyse látja ... Ez helyett a lötyögős gombokera kellett volna figyelni.

Új hozzászólás Aktív témák