Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #773 üzenetére
A sub-center meg igen érdekes.
A surround beállításnál, amikor egyenként teszteli a hangszórókat, akkor a center csak sípol, és csak a bal oldaliból, a sub pedig rendesen szól, majd szétrázza a fejem.
Viszont pl filmnél, vagy audio cd-nél figyelem a VU-Meter-t, azaz ami mutatja, hogy melyik hangszóróra éppen mennyi hang jut, ott a sub és center meg se nyikkan, pedig tesztnél szóltak rendesen, még ott is jelezte.
Ja és a másik:
Kipróbáltam úgy is, hogy a front és rear hangszórók hangerejét levettem a fülesen lévő szabályozóval, csak a sub/center maradt maxon, és úgy is csak alig lehetett belőle vmit hallani, és csak a jobb oldali fülesből.
Én nem tudom csak beállítani, vagy itt vmi gond van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest