Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
5e Ft környékén lehet már kapni értelmes, tartós, és az árához képest normális hangú sima 2.0-ás gamer fejhallgatót mikrofonnal, vagy ehhez többet kell rászánni?
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Gaborka30 #795 üzenetére
Nemlehet, hogy az alaplap hibás?
Vagy még megpróbálhatnád régebbi nforce driverrel, nálam például az oldotta meg a problémát. (szintén nf7-s és medusa 5.1)
nforce 2.45-ös audiodrivert rakd fel, egy próbát megér, havernál is megoldotta a hibát. Neki genius 5.1-es hangfalrendszere van.
[Szerkesztve]"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Mégsem műxik tökéletesen, vmi gebasz még mindig van.
Nvidia teszt szerint ok, filmeknél is jónak találtam, viszont pl winampnál ac3 pluginnal nagyon a füles jobb oldalából szól a zene.
Játékot eddig a CS-t próbáltam, a hangok (pl futás, fegyók) szintén nagyon a jobból jönnek, míg pl a voice rendesen.
Tegnap San Andreasnél csinálta tök ugyanezt, igaz, akkor még nem így volt beállítva...
Ötlet?
ui: ja és nemcsakhogy a jobból jobban hallatszik, hanem a bal még ráadásul késik is hozzá képest állandóan. Ismétlem, 5.1 teszt OK
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz A_ScHuLcZ #776 üzenetére
Na probléma megoldva, működik a cucc.
Nagyon baba
Már csak a basszuson kell erősítenem kicsit, mert nem nagyon rezeg, másik kari nagyon megregette.
A hiba egyébként a driverben volt, a legújabb nforce audio drivert nem szereti az nf7-s, abból vissza kellett rakni 1 régebbit."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Szerintem igen, fekete a sub/center, zöld a front és a 3. a rear, nem?
az alaplap hangkariszínei ilyenek + a mic és linein
Megnéztem volna a lap papírján, de az bennevan a dobozában, a doboza pedig alátámasztó funkciót lát el, azon fekszik az alaplap, azaz az egész masina
Nincs benn a házban.
Most kipróbálom a másik gépben is, ott SBLive 5.1 van..."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz A_ScHuLcZ #773 üzenetére
A sub-center meg igen érdekes.
A surround beállításnál, amikor egyenként teszteli a hangszórókat, akkor a center csak sípol, és csak a bal oldaliból, a sub pedig rendesen szól, majd szétrázza a fejem.
Viszont pl filmnél, vagy audio cd-nél figyelem a VU-Meter-t, azaz ami mutatja, hogy melyik hangszóróra éppen mennyi hang jut, ott a sub és center meg se nyikkan, pedig tesztnél szóltak rendesen, még ott is jelezte.
Ja és a másik:
Kipróbáltam úgy is, hogy a front és rear hangszórók hangerejét levettem a fülesen lévő szabályozóval, csak a sub/center maradt maxon, és úgy is csak alig lehetett belőle vmit hallani, és csak a jobb oldali fülesből.
Én nem tudom csak beállítani, vagy itt vmi gond van?"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Hmm kicseréltettem a cuccost, de ez nem egészen úgy működik, mint ahogy elképzeltem.
Bár lehet csak én vagyok a béna, és rosszul állítottam be, még nem volt 5.1-em.
NF7-S integrált soundstorm van, azt átállítottam 5.1-re, le is futtattam a varázslót.
Viszont a tesztelővideok és az NVMixer kimutatták, hogy nem egészen úgy szól, mint kellene.
Amikor csak hátulról kéne jönnie a hangnak, a front akkor is 2x olyan erősen szól, mint a rear. Tehát itt vmi nemjó...
Tud nekem vki segíteni?"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Na megvettem a Speedlink Medusa 5.1-est. De mégsincs jó kedvem
Természetesen a szerencsém hozta a formáját, és újból 1 hibás terméket fogtam ki. Már azon szoktam meglepődni, ha vmi alapból nem rossz, mikor megveszem...
Szeged ráadásul nincs is itt a szomszédba, nemkeveset utaztam érte, h meglegyen, erre rossz.
Nem a fülessel van a gond, az a része működik. Az erősítő meg se nyikkan. Pedig áramot kap, azt már lemértem. De még azt sem jelzi, hogy be lenne kapcsolva, tehát vacak."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
No már meg is érkezett a fülesem, holnap megyek érte. (Medusa 5.1)
Nemtud vki véletlenül 1 oldalt, ahol le van írva, hogy hogyan van nf7-s-re rendesen beconfigolva? Csak azért hogy ne kelljen velem szenvednem, meg egyébként sem érek rá, hétfőn szóbelizem...
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz DummyBoy #756 üzenetére
Húha, akkor ez a VOIP tényleg fasza dolog
Ezt eddig nem tudtam. Vkinek indítani kell servert, és akikkel beszélgetni akar, azok becsatlakoznak?
Nemtudom hogy postáznak-e, bár ez lehet engem is érdekelne. Igaz én annyira nem lakom messze Szegedtől, végülis el tudok érte ugrani.
www.idc.hu a honlapjuk, meg kel nézni, lehet hogy tudnak postázni.
Jelenleg nincs nekik az üzletben, péntekre várják a cuccot, de nem 100%"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz DummyBoy #753 üzenetére
A VOIP az tulajdonképpen mire jó? Én nem raktam fel. (legalábbis ha jól emléxem lehetett választani, h azt installálod-e) Az kell a mikrofon használatához?
Medusa-t olcsón Szegeden az IDC Export - Import Kft-nél lehet venni, vagy pedig fasyrt kollegától. De Szegeden is rendelni kell, ráadásul mailben.
Én ma küldtem nekik 1et, kíváncsi leszek mit mondanak, mikorra tudnak hozatni.
Ja és itt nettó 9900Ft erősítővel 1ütt!"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
#741 ?
Fontos lenne!"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Továbbra sem tudom, hogy megérné-e nekem ez az 5.1-es cucc.
Mivel még nincs 5.1es hangfalrandszerem, és nem is lesz a többiek miatt, ezért nem tudom menyi a különbség közöttük.
Mennyivel szólhat jobban a medusa 5.1 pl egy azona 5.1-nél?
Most vehetek sima szterejó fülest 4k-ért (azona hs-303), vagy speedlink medusa-t 10k-ért... (ezek nettó árak).
Vagy esetleg egy olcsóbb sennheisert...
medusa alkalmas már hifi-n való zenehallgatásra is?"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
up!
-
A_ScHuLcZ
addikt
up!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Szegedről el tudnám hozatni ismerőssel, az nem gond
Azóta már fel is hívtam őket, jelenleg nincs raktáron, tegnap vitték el belőle az uccsót, jövő hétre tudnak hozni.
Csütörtökön rendelik, pénteken megérkezik, beárazzák, és szombaton lehetne hozni.
De mostmár elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán kell-e nekem 5.1-es füles...
Bővebben: link
Itt leírtam már bővebben.
-
A_ScHuLcZ
addikt
up!
-
A_ScHuLcZ
addikt
up!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Jól látom, hogy ebben a boltban a medusa erősítővel nettó 10k alatt van??! (9900)
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest