- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikzorwhite
csendes tag
válasz
Zizi123 #22994 üzenetére
Köszi az ötleteket de en nem akarom elhinni hogy ez a normal mukodese a g4me one-nak.
Tapasztalt hasonlot mas g4me one tulajdonos?
Kisebb mozdulatokra, surlodasra mikrofon felhajtasra a masik fél TSen leesik a szekrol ugy recseg.. Erzekenyseget feljebb vennem beszelni nem tudnek. Push to talk kompromisszum lenne. Wireless... Ha ez ilyen gyarilag akkor az lesz.. wirelesshez szamit hogy van hangkartyam vagy azt is visszavihetem?Meg a hangkartya micjet megprobalom de kb oda kell majd rogziteni a monitorra mert n marad ott.
Illetve a regi fulest a mostani hangkartyaval es akkor max a g4me onet viszem vissza. Mar ha szamit usbs fulesnel a jackes hangkartya... Koszi elore is a tippeket
-
Viktor77
titán
válasz
Don.Corleone #22997 üzenetére
Én nem tapasztaltam pattogást.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! A cloud II használókhoz lenne egy kérdésem. Ha sima audio kábellel használom a fejest, nem jelentkezik a probléma, viszont ha az usb-s hangkártyát használom és nem játszok, csak filmet nézek vagy yt. zene stb.. akkor időnként halk pattogás jelentkezik, próbáltam hogy kikapcsolom a 7.1-t de ugyan úgy jelentkezik időnként ez a probléma.
Szerintetek mitől lehet, illetve mitévő legyek? Azért ezzel az usb-s megoldással sokkal jobb a hangzás, és hát a kábele is élhetőbb, szóval a végére szeretnék járni a dolognak. -
sakto
őstag
Sziasztok!
Fejesem kezd széthullani Logitech G35
Tudnátok ajánlani valamit helyette.
Én ezt néztem ASUS ROG 7.1 Centurion
De szívesen meghallgatok ötleteket. -
Bjáázs
csendes tag
válasz
Bjáázs #22980 üzenetére
Na szóval akkor itt az ígért konklúzió az összehasonlításból:
GSP 300:
+ Nagyon kényelmes
+ Nem érződik kacatnak a műanyagok ellenére
+ Kicsit nagyobb térérzet az Alpha-hoz képest
+ Hangkártya nélkül is kiváló a hangztása
+ Jó dinamika taromány
+ Kiegyenlítettebb hangzásvilág- A kábel elég gubancolódós
- A teljesen zárt kialakítás miatt kissé fülledt érzetet kelt
- A hangkártya nem javított a teljesítményén
- A mélyek hangzás függ attól hogy áll a fejeden a fejhallgató
- Bár a mélyek nagyon is jelen vannak, néha mikor az ember szeretné hogy a fejhallgató adja úgy a mélyet ahogy tudná, nem teszi. Így például játék közben (illetve pár zenénél is tapasztaltam) a mélyek nem igazán olyan hangsúlyosak (pl. lövéseknél, robbanásoknál). Érdekes, mert amúgy bizonyos direkt a mély bass-ra épülő számoknál még talán jobbak a mélyek, mint az Alpha esetében (hangkártya nélkül)Cloud Alpha:
+ A hangkártya után érezhetően szebben szól, mint a Sennheiser. (bár aki nem szereti az erőteljes mélyeket és inkább kiegyenlített hangzásvilágot keres annak lehet jobban tetszene a Sennheiser)
+ Nagyon kényelmes (nekem kényelmesebb volt mint a Sennheiser, de elég egyenlő), hiába írják mindenhol hogy a driverek nyomják a fület, az én nagy és kiálló füleimnek hosszútávon is kényelmes volt, ráadásul a tetején lévő kis lyukak miatt kevésbé éreztem fülledtnek a hosszas zenehallgatásokat.
+ Kiváló minőségi érzete van az anyagoknak, amiket használtak. Alu, fonott kábel, valami elképesztő kényelmes puha bőr fülpárnák.
- Hangkártya nélkül valamivel kevesebb és pontatlanabb (mesterkélt érzetű) mélyek
- Kicsit kevés a szorítása a az én fejemen (mondjuk elég kicsi fejem van) a Sennheiser stabilabban állt rajtam, de olvastam már hogy valakinek pont hogy a Sennheiser volt már túl szorító érzés és a Cloud Alpha pont jó.Alapvetően ha csak hangkártya nélkül nézem a két terméket, a GSP 300 jobban tetszett, ráadásul a mikrofonja is jobb. Nem csoda hiszen harmad annyi az ellenállása a drivereknek mint a Cloud Alpha-nál.
Amennyiben az ember rászán +20K-t és vesz egy külső hangkártyát a Cloud Alpha jobban ki tudja használni. A hangzása mély felé van tolva, tiszta nem érződik mesterkéltnek. De nyilván a bass head-ek mint én ezt jobban fogják értékelni. De egyáltalán nem megy a mid és high kárára, Nehéz megfogalmazni de talán úgy tudnám hogy a Sennheisernek kisség ridegebb a hangzása, ennek meg melegebb, szervesebbnek érződő a hangártyával.
Nekem megéri a +költséget a szebb hangzás miatt akülső hangkártyával a Cloud Alpha. De 30K-ért majdnem fele ennyi a GSP és az sem rossz. Sőt hangkártya nélkül talán jobban szólt mint az Alpha. A mélyek talán nem voltak annyira túlszaturálva, de (bizonyos esetekben) még mélyebbnek érződött és szervesebbnek mint az Alpha, persze a hangkártya nélkül.
Konklúzió: Jó minőségű hangkártyával (én Sound Blaster X-FI HD-vel teszteltem): Cloud Alpha a győztes, ennek hiányában a Sennheiser.
Ja és ne felejtsétek el Cloud Alpha-nál a kábelt teljesen felnyomni a fejhallgatóba, mikor azt hinnéd már bent van, akkor sincs! De legalább nagyon masszívan van benne, minőségi érzetet kelt. Én először nem értettem miért nem jó a mikrofonja, de aztán a fórumokról kiderült hogy még lehet azt a kábelt beljebb is nyomni.
-
Zizi123
senior tag
válasz
vikzorwhite #22993 üzenetére
Mikor hallatszik bele?
1. Vedd lejjebb az erzekenyseget a mikrofonnak.
2. Rakd "Push to talk"-ra a mikrofont.
3. A hangkartyahoz adott mikrofont ne a billentyuzet ele, hanem ahova irja is, a monitor tetejere rakd.
4. Csereljel wireless fulesre, akkor nem fog a kabel dorzsolodni
Nincs tobb otletem sajnos -
vikzorwhite
csendes tag
válasz
CsonkaImo #22992 üzenetére
Sziasztok,
Ok beruháztam egy CSB Zre ami javitotta kicsit a hangot meg a mikrofont is viszont megmaradt egy probléma ami nagyon zavaro. ha a füles kábelje surlodik vagy hozzáér a mikrofon oldalán bármi a füleshez, illetve ha felhajtom a mikrofont akkor oriasi zajt csap... ezt nem lehetne valamivel kiküszöbölni..? nem kellene hogy ilyen kompromisszum legyen egy 40k-s fülés és egy 25ks hangkártya vásárlása után, ugyhogy bizok benne hogy van megoldás. Probáltam a hangkártyával érkező mikrofonnal is de azt kb nem tudom hova rakni, ha az asztalon van minden billentyű csapás hallatszik stb...Köszi előre is a segitéget.
Üdv,
Viktor -
CsonkaImo
addikt
válasz
vikzorwhite #22991 üzenetére
Jack csatlakozós fejesekhez általában nincs szoftver, azt inkább az USB-s adapterek mellé szoktak mellékelni. Egy alap hangkártya is sokat javítana a hangzáson, viszont a Game One-hoz már inkább egy Sound Blaster Z vagy hasonló kaliberű kártya illene.
-
vikzorwhite
csendes tag
Sziasztok, ezt a void pros kérdéskört elengedtem mert se itt se sehol nem kaptam rá megoldási javaslatot.
Vettem én is egy G4ME ONE-t amivel már egyből jobban hallottam hogy melyik irányból jönnek a hangok, a távolság is talán jobb de még tesztelni kell. Viszont lenne pár kérdésem.PUBG-t játszom ha ez esetleg segit.
Nincs külön hangkártyám, win 10, ASUS B150M-A/M.2.Mikrofon:
- Állitolag nagyon vödör hangom lett a Corsair VOID PROhoz képest.
- ha valami kicsit is hozzáér a füleshez, pl elfordulok és a pullover surlodik, akkor szintén nagy zajt csinál.Hang:
- Ha tűzharc van akkor elhalkulnak az egyéb hangok és a lövések is nagyon tompák
- Ha épp nem a fülest használom a hangfalra szoktam rakni a hangot, ezt most nem tudom megcsinálni mert a fülest is hangszoroként érzékeli, bárhogy is probáltam realtekben vagy windowsban.
- A monitor ASUS ROG PG248Q is elvileg felimseri mint hangcsatorna de még soha nem tudtam hangot csiszolni belőle.System:
Nemtudom mit milyen herzre kellene allitani és googlen se találtam segitséget...
Fura nekem hogy nem ismeri fel a rendszer nem listázza ki, de ez lehet a jackeseknél igy van
Probaltam Sennheiser softwareket is leszedni de mintha azok se látnák...
Dugtam előlapra, hátlapra is, nincs sok valtozasGondolkoztam amugy hangkártyákban is, gondolom a fentieken nem segit.
Mi az amiben jobb lenne? Nem akarok megint kiadni horror összeget, ezt érdemes lehet megvenni ASUS Xonar DGX vagy csak valami monstert érdemes..?
.
Ha még kellene valami info szoljatok,
Köszi Előre is.
Vik -
Zizi123
senior tag
válasz
drzozo #22986 üzenetére
Ne felejtsuk el, hogy a GAME ONE duplaja arban, mint az Alpha, igy illik is jobbnak lennie, de hamar hasonlitgatod, akkor nyilvan nem integralt hangkartyaval kellene.
Nekem AKG gamer fulesem van, az egyik haveromnak pedig Sennheiser nem gamer fulese 50eFt-os kategoria. Osszehasonlitottam, es kiderult, hogy integralt hangkartyaval az AKG kiralyul szol a Sennheiser pedig 1 rakas sz@r. Amikor USB DAC-ra kotottem mind 2-t, akkor a Sennheiser elkezdett elni, es vegre gyonyoru hangja lett, iszonyat sokat javult, mig az AKG csak minimalisan lett jobb.Most a gyereknek karacsonyra 1 Alpha-t vettem es megmondom oszinten, hogy nagy csalodas volt, mert semmivel nem szolt jobban, mint 1 atlagos gagyi kb 5eFt-os fules, mindez integralt hangkartyarol.
Mergemben a heten vettem is a Sound Blaster Z-t, es lass csodat "Ég és föld, komolyan mondom". Brutalisat javult mind a jatekokban, mind a zene teren. Iszonyat jo lett!!!Tehat barmilyen fulesed is van illik normalisan kiszolgalni, es utana lehet eldonteni, hogy melyik a jobb, vagy rosszabb fules. Ettol fuggetlenul a GAME ONE tuti nagyon kiraly, csak nem feltetlenul "Ég és föld" a kulonbseg.
-
Watto1991
senior tag
válasz
Zyelor #22770 üzenetére
Hali !
Nekem is ugyanez a problémám, mint az idézett hozzászólónak.
Cloud Alpha-ról beszélünk, pár napos.
Discordon beszéltünk haverral, de teljesen más játékot játszottunk és hallotta, amit a játékon belül nekem beszélt egy teljesen random ember, valamint a játékban lévő helikopter hangját is hallotta !!Először nem akartam elhinni, de aztán olvastam több helyen, hogy van ilyen probléma.
Előlapi USB-n használom (headset+mic), de ennek elvileg nem kellene problémát okoznia, szerintem valami windows beállítás lehet, hogy teljesen szétválassza a mikrofon bemeneti jelét.
Valami ötlet esetleg?Köszönöm.
-
drzozo
senior tag
Na megvettem a Game One-t. Fél évvel ezelőtt volt egy Cloud Alpha-m is, de akkor abbahagytam egy kicsit a játékot és eladtam.
Ég és föld, komolyan mondom, a Game One javára.
Alaplapi hangkártyáról megy egyelőre (B450 Aorus), az Alphát is így használtam annó.
Sokkal szebb a hangja, PUBG-ben sokkal jobban megy a pozicionálás. Alphánál konkrétan szenvedtem, hogy honnan jön a lövés.
Egyáltalán nem kevés a mély benne, bár tény, hogy az Alpha-ban több volt, de bőven elég ez is. Kicsit féltem, hogy alaplapival rossz lesz, de nem.
Eszméletlen kényelmes, szemüveget alá tudok venni, és nem nyomja a fülemet sem, sőt, végre azt is hallom rendesen, ha a csajom hozzám szól. (
)
-
Takax12
csendes tag
Sziasztok!
Sennheiser headsetet akarok venni, konkrétan a pc 151-est vagy a ha az nem jön össze akkor a pc 131-est.
Az árukereső által kiadott boltokat már mind leinformáltam, és egyikben sem kapható.
Van ötlet hogy itthon hol nézzem még meg?
Külföldről érdemes rendelni, a gari amiatt kérdezem?
Ha igen, akkor hol nézzem meg?Köszi előre is a segitséget.
-
Bjáázs
csendes tag
Sennheiser PC36. Nagyon jó minőségű a mikrofon, csak sajna kényelmetlen az on ear megoldás kissé. Nálunk a cégnél is az a headset a standard, amit adnak. Most pont meg lehet kaparintani 15 alatt. Annyi még esetleg hogy ha hangosan hallgatsz vele zenét, akkor azt hallani fogja a melletted ülő. De ha Skype hívásokhoz vagy bármilyen online konferenciára kell akkor kiváló a minősége ennyiért.
https://mikrofonos-fejhallgato.arukereso.hu/sennheiser/pc36-504523-p32412107/?gclid=Cj0KCQiA7IDiBRCLARIsABIPohijy5EsVCLfejWM-br84YP8EKXUor_wuJ4pOp-q7hy_crd12vyy4YwaAv21EALw_wcB
-
1eske
tag
Nem tudom, hogy ebbe a topikba mennyire illik be a headsetek világa (mikrofonos stereo fejhallgatók).
Amennyiben igen, ki mit ajánlana 15 ezerig munkához elsősorban, meetingekhez?
-
Tybee000
aktív tag
Hali, SteelSeries Arctis 3-ból érdemes megvenni a 2019-es változatot vagy elég lehet a régebbi is?
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
vettem egy spirit of gamer H70-es fejhallgatót.
Nekem gamelési célra tökéletes megfelel. Ez USB-s fejhallgató. A gépemben van dedikált hangkártya ami nem rossz darab. Gondolom nem lehet azt beállítani, hogy azt használja.
USB-s fejhallgató esetében be van építve egy külön hangkártya a fülesbe ? Azért kérdem mert ilyenem még nem volt.
-
Bjáázs
csendes tag
Sziasztok!
Online utánaolvasgatásból (és higyjétek el mindent elolvastam angolul is) nem tudtam dűlőre jutni a
-GSP 300 és a
-Cloud Alphaközött. Szóval megrendeltem mindkettőt és letesztelem őket, majd a kevésbé jót visszaküldöm. Rendeltem egy AMP/DAC-t is hogy tesztelelhessem sima bóvli (5 éves alapból alsókategóriás laptop) alaplapi hangzással és a külső hangkártyával is. Az AMP/DAC amivel tesztelni fogok:
Creative Sound Blaster X-fi HDTudom van olyan füles driver, amit be kell járatni, hogy elérjék a teljesítményük maximumát. Így az első héten csak járatom őket folyamatosan, remélhetőleg lesz mindkettőben egy 20-30 óra addigra. Így végül az első hét végén nekiállok majd a tesztnek.
A termékeket alapbeállítások mellett fogom tesztelni, de mivel én basshead vagyok, egy equalizerrel kitapogatózom a mély határait és hangzását (persze nem szeretem, ha a bass a mid és a high kárára torzít!) Valószínűleg a Cloud Alpha a dual chamger megoldás miatt jobban veszi majd ezt az akadályt, de meglátjuk.
Illetve elég nagy füleim vannak, ki is állnak valamelyest, szóval kérdéses lesz az Alpha kényelmi szempontból.
Ha esetleg valakinek van valami külön kívánsága, hogy pontosan mit szeretne hallani a tesztben, az nyugodtan írja meg, megpróbálom teljesíteni. Mikrofon felvételeket ne kérjetek, van elég belőle a neten.
Üdv.
-
mmili
tag
Sziasztok.
Melyik ajánlottabb e kettő közül? Siberia V2 vagy Cloud Stinger?
Köszi. -
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy HyperX Cloud Alpha és Creative Sound Blaster Play! 3 kombónak van értelme? Gigabyte B450 Aorus M az alaplap.
-
Viktor77
titán
Aki halknak (vagy kevés basszusosnak, vagy testreszabhatóbbnak szeretné) találná a HyperX Cloud fejesét (vagy persze akármelyik másikat) az tegye fel ezt, hozzá pedig ezt (ez egy jobban átlátható interface az első linkhez, de van ahhoz GUI, így ez nem muszáj, nekem jobban bejön).
Brutál hangerő és maximálisan testreszabható EQ. Neten vannak hozzá előre definiált EQ beállítások, kinek mi jön be.
-
novakalex
aktív tag
sziasztok,
fejhallgatót vásárolnák és kettő közül szemezgetek.
Creative Sound BlasterX H7 Tournament 7.1 USB
Razer ManO War Destiny 2 Tournament EditionMelyiket ajánlanátok ti megvételre? Játék, zene lenne főként.
-
5230pati
újonc
Sziasztok!
Úgy érzem eljött a fejhallgató csere ideje, ugyanis a mostani Logitech G430 mintha kezdene cserben hagyni.
Míg régen szinte hallottam mi történik játékokban a pálya másik oldalán, addig mára ez a térhangzás távolsága kb 1 méterre csökkent, és mivel kicsit komolyabban űzöm/űzném ezt a pár játékot eléggé számítanak a hangok is ugye. A hangerőre viszont már a legelején figyelmes lettem, hogy harmatgyenge, le is kellett vennem 48k-ról 32k Hz-re, hogy tűrhető legyen az ereje.
Nos, eddig USB-vel használtam, de kipróbáltam milyen, ha az integrált hangkártyába dugom... inkább maradok az USB-nél. Szoftveres téren túl sok mindent nem enged ugyan állítani, de hát ez van.
Itt jönne az első kérdésem, hogy érdemes lenne-e egy dedikált kártyát venni és azzal használni jacken vagy engedjem el és jöhet a váltás?
Ha váltás kéne eggyel már szemezgetek, bár olvastam róla pár negatívumot: HyperX Cloud Revolver S
Legfőképp a USB-jét szidták, ez mennyire igaz és jobb lenne-e a G430-nál? Vagy esetleg tudtok-e ajánlani hasonló kategóriájút?
Mindenképp játékra kéne, vezeték nem zavar, mikrofon nem feltétlen szükséges de nem futok a falnak ha van rajta, csatlakozás szintén mindegy.
Hangzás téren szerintem maradok virtuális 7.1-nél mivel a valódi kicsit megdobja az árat, és ha már ár, akkor szerintem legyen egy olyan ~50k a limit (kb a revolver ára).Előre is köszi a válaszokat.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
cintula187 #22970 üzenetére
Közvetlenül az alaplapi kimenetről lehet jobban szól. Ha nem, akkor valószínű jobb forrás kell.
-
cintula187
addikt
Vettem végül egy Turtle Beach 50p-t. Nincs még jack elosztó. Viszont ha magába a fülesbe dugom be a mikrofont eléggé elmarad a minősége a youtube -on hallott minőségtől.
Ha közvetlen az előlapba dugom be "csonkán" a mikrofont akkor kiváló a hang. Mi lehet a gond?
Jack splitterrel ez jó lesz? -
contaxg
veterán
Tegnap a Pixelben voltam és láttam azt az új fejmozgást követő planár gamer fejest amit a HyperX néven is lehet majd kapni. Gondolom ki is lehet próbálni.
-
vikzorwhite
csendes tag
válasz
vikzorwhite #22940 üzenetére
Sziasztok,
Nem sok válasz érkezett sajnos igy probálok máshogy kérdezni.
ASUS B150M-A/M.2 alaplapom van, nincs hangkártyám. Szerintem az előző 10 évben nem is volt ugyhogy nem is értek hozzájuk.
Pár helyen azt olvastam hogy maga a corsair void pro jo de lehet kell hozzá egy hangkártya ami ki tudja hozni belőle amire képes.
Nézegettem őket, ASUS Xonar DGX / DG-t nézegettem. Viszont ez jack dugos, a fülesem meg USB-s. Ez számit vagy nem kell abba beledugni feltételen a gép összeköti a kettőt?A másik amit irtak hogy csak a VOID PROnak van ez a softwares problémája, igy más corsair fülesnél nincs ez a probléma.
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?p=969150
Ugyanaz az ICUE a softwareük ugyhogy itt kicsit kételkedek, azért maradnék ezért a márkánál mert más egyéb problémám nincs vele, a többi perifériám is ilyen márkájú...Köszi,
Viktor -
Syberian
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani fejhallgatót, ps4-hez használnám kontrollerbe dugva, ha nagyon muszáj akkor usbvel konzolba.
Kikötések: - sajnos csak MM-ben kapható fejhallgató jöhet szóba (ajéndékkártya miatt...)
- árkategória max 25k HUF +- pár ezer ha valami nagyon megéri
- igazából ennyi a kikötésEbben az árkategóriában van-e normálisabban szóló 7.1-es fejhallgató(bár még sosem volt ilyenem nem tudom mit várjak), ma is voltam körbenézni de nem tudok dönteni, hogy pl.: logitech g430(7.1-es) vagy (sose hallottam de ki tudja) RAPOO VPRO VH600 7.1-es vagy valami TRUST vagy teljesen felejtsem el a 7.1-et ezen az áron és maradjak egy Cerberus V2-nél vagy hyperx stingernél vagy valami TESORO ?
Nagy a tanácstalanság.
Köszi a válaszokat!
-
Shamli86
tag
Sziasztok. Akinek van logitech G933 kérem írjon rám privibe. Köszönöm.
-
dudu5130
őstag
Sziasztok!
Kinéztem egy 7.1-es cooler master masterpulse mh750 fejhallgatót. Ajánlott darabnak számít? A mikrofonja is jó minőségű? -
redhunter
senior tag
Sziasztok,ps4 prohoz keresek vezetėknėlküli fejest,ės megláttam ezt a hyperx cloud flight-ot ,ezzel van esetleg v.kinek tapasztalata?A sony goldot nėztem eddig, de azėrt ennek mėrföldekkel nagyobb a kėszenlėti ideje.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
galaktikus #22957 üzenetére
Game One-hoz bőven jó a Z, nem lenne jelentős előrelépés a G6. Z-n is ugyan úgy 600 Ohm-os erősítő van, lehet pont ugyan az mint a G6-on.
-
galaktikus
aktív tag
válasz
Drenadar #22955 üzenetére
Igazából ezt így nehéz megmondani. Szerintem a felárban az is benne van, hogy meg tud hajtani 600 ohm-ig egy fejest, ami nem tekinthető gyenge amp teljesítménynek. Emellett nagyobb a maximális mintavételezése is: 32 bit-384 khz. És tekintve, hogy kb. dupla annyiba kerül, biztos nem szólna vele rosszabbul, de majd az okosabbak megmondják
Én Z-t még sosem hallottam.
-
Drenadar
veterán
válasz
galaktikus #22946 üzenetére
nekem SB Z hangkártyám van az talán egy kategóriával jobb mint a x-fi xtreme audio... vajon ehhez képest is sokkal jobb lenne a Game One a G6-al?? (csak fülessel használom a gépet).
-
contaxg
veterán
válasz
SH4D0W2011 #22952 üzenetére
Pár hete nyúzok egy Audeze Mobius-t, nincs sok tapasztalatom a 7.1-es cuccok terén, de az elég pazar amikor a fűben lapuló ellenséget a hang alapján találod meg és nyiffantod ki
Egyébként zenére sem utolsó darab, főleg ha USB-ról hajtod közvetlenül a számítógépről.
-
aker
csendes tag
válasz
mefistofeles #20189 üzenetére
Szia!
Lehet a megoldás a Windows 10 privacy setting lesz,
Egyszerűen meg van tiltva a rendszerben, hogy rögzíthessen hangot.
Én is így jártam egy új telepítésű windowsnál
PC setting /Privacy/ Microphone itt lehetővé kell tenni, hogy működjön a mikrofon.-Allow acces to the microphone on this device.
-Allow apps to acces your microphone.erre keresgess a neten
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
pulutodurumo #22951 üzenetére
Venni kéne egyet.
Sose volt még planár fejesem, kíváncsi lennék rá.
-
pulutodurumo
őstag
Volt ph! főoldalon is hír, de azért bedobom. HyperX fejesek planár driverrel, Audeze technológiával. Oké, nem olcsó, de annál izgalmasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest