Új hozzászólás Aktív témák

• Zizi123

senior tag

válasz drzozo #22986 üzenetére

Ne felejtsuk el, hogy a GAME ONE duplaja arban, mint az Alpha, igy illik is jobbnak lennie, de hamar hasonlitgatod, akkor nyilvan nem integralt hangkartyaval kellene.
    Nekem AKG gamer fulesem van, az egyik haveromnak pedig Sennheiser nem gamer fulese 50eFt-os kategoria. Osszehasonlitottam, es kiderult, hogy integralt hangkartyaval az AKG kiralyul szol a Sennheiser pedig 1 rakas sz@r. Amikor USB DAC-ra kotottem mind 2-t, akkor a Sennheiser elkezdett elni, es vegre gyonyoru hangja lett, iszonyat sokat javult, mig az AKG csak minimalisan lett jobb.

Most a gyereknek karacsonyra 1 Alpha-t vettem es megmondom oszinten, hogy nagy csalodas volt, mert semmivel nem szolt jobban, mint 1 atlagos gagyi kb 5eFt-os fules, mindez integralt hangkartyarol.
    Mergemben a heten vettem is a Sound Blaster Z-t, es lass csodat "Ég és föld, komolyan mondom". Brutalisat javult mind a jatekokban, mind a zene teren. Iszonyat jo lett!!!

Tehat barmilyen fulesed is van illik normalisan kiszolgalni, es utana lehet eldonteni, hogy melyik a jobb, vagy rosszabb fules. Ettol fuggetlenul a GAME ONE tuti nagyon kiraly, csak nem feltetlenul "Ég és föld" a kulonbseg.

Új hozzászólás Aktív témák