- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
drzozo #22986 üzenetére
Ne felejtsuk el, hogy a GAME ONE duplaja arban, mint az Alpha, igy illik is jobbnak lennie, de hamar hasonlitgatod, akkor nyilvan nem integralt hangkartyaval kellene.
Nekem AKG gamer fulesem van, az egyik haveromnak pedig Sennheiser nem gamer fulese 50eFt-os kategoria. Osszehasonlitottam, es kiderult, hogy integralt hangkartyaval az AKG kiralyul szol a Sennheiser pedig 1 rakas sz@r. Amikor USB DAC-ra kotottem mind 2-t, akkor a Sennheiser elkezdett elni, es vegre gyonyoru hangja lett, iszonyat sokat javult, mig az AKG csak minimalisan lett jobb.Most a gyereknek karacsonyra 1 Alpha-t vettem es megmondom oszinten, hogy nagy csalodas volt, mert semmivel nem szolt jobban, mint 1 atlagos gagyi kb 5eFt-os fules, mindez integralt hangkartyarol.
Mergemben a heten vettem is a Sound Blaster Z-t, es lass csodat "Ég és föld, komolyan mondom". Brutalisat javult mind a jatekokban, mind a zene teren. Iszonyat jo lett!!!Tehat barmilyen fulesed is van illik normalisan kiszolgalni, es utana lehet eldonteni, hogy melyik a jobb, vagy rosszabb fules. Ettol fuggetlenul a GAME ONE tuti nagyon kiraly, csak nem feltetlenul "Ég és föld" a kulonbseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest